zaterdag 10 november 2012

NYX | Nude on Nude palette & Cream Blush Natural


Misschien had je het al gelezen in mijn B'day presents artikel, maar twee nieuwe producten in mijn stash zijn het het NYX Nude on Nude palette en de NYX Cream Blush in Natural. Ik was super blij toen ik dit cadeautje uitpakte. Nieuwsgierig? Lees snel verder!


Het NYX Nude on Nude palette komt in een bruine kartonnen  doos. Dit vind ik erg toepassend bij de kleuren die in het palette zitten. De kleuren en de lipkleuren zijn aan de achterkant van de verpakking te zien. 
De NYX Cream Blush is in de kleur Natural komt in een strakke simpele verpakking. De verpakking voelt stevig aan. Het Nude On Nude palette zit in een stevige bruine verpakking.


En zo ziet het er dan uit als je de verpakking opent! Het palette heeft mooie natuurlijke kleuren en als je een laatje openschuift komen de lipkleurtjes te voorschijn. Ook zitten er nog een lipkwastje en een spons aplicator bij. De blush is echt een hele mooie kleur, de naam is wel toepassend want zo als hij er nu uitziet is het een Natural kleur.


Dit is nog een close-up van het palette. 

Dit is de bovenste rij van het palette. Ik heb geen primer gebruikt voor deze swatches. Dit is van donker (dus rechts van de close-up) naar licht. De lichte kleurtjes zijn niet echt zictbaar door dat ze overheen komen met mijn huid. De pigmentatie van de lichte kleurtjes zijn verransend goed! De pigmentatie van de shimmer kleurtjes zijn erg goed, het zijn ook erg mooie kleurtjes! En dit is de onderste rij. Wauw!  De pigmentatie van de eerste kleurtjes is erg goed. Behalve een matte grijze kleur, hier komt bijna niks van af. Gelukkig gebruik ik bijna nooit grijs. Voor de rest is de van de onderste rij goed! En ook de witte kleur waarbij ik het niet had verwacht.


En natuurlijk nog even de swatch van de lipkleurtjes. Mmh... Niet alle kleurtjes zijn nou zo goed, ze geven niet veel kleur af. Op je lippen geven ze wel iets meer kleur af dan op je arm, maar nog niet echt veel. De rode kleur daar in tegen geeft mega veel kleur af! 


Wauw, pretty! Het is echt een prachtige kleur al zeg ik zelf. 


De blush is lekker creamy waardoor je hem erg makkelijk aan kunt brengen. Ook komt er enorm veel kleur van af, wat fijn is, maar ook moeilijk haha. Op mijn huid is de kleur een lieve roze kleur. I like!

Ik ben erg blij met dit cadeau. Ik ben meer van de natural kleurtjes dus het palette is perfect voor mij. De lipkleurtjes zou ik waarschijnlijk niet zo veel gebruiken, maar wel leuk dat het erbij zit. En ja.... De blush is gewoon prachtig! Meer kan ik er niet over zeggen. Het zijn zeker twee aanraders. Als je een leuk met deze producten wilt zien schrijf dat dan maar in de comment hihi!

Wat vind jij van het NYX Nude on Nude palette en de Natural Blush?
3 opmerkingen:

 1. ik vind de blush heel mooi!
  het palette valt mij een beetje tegen, en ik had een betere pigmentatie verwacht. maar alsnog, mooie kleuren! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige producten! ben vooral fan van de blush:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er niet verkeerd uit! Had wel meer pigmentatie verwacht.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...