vrijdag 9 november 2012

Opgemaakt | Oktober


Opgeruimd staat netjes! Wat later dan normaal, maar ook afgelopen maand -oktober- hebben we samen weer aardig wat opgemaakt. Lees snel verder!Laat ik maar beginnen met deze geurkaars van Oscar & Babette in Marvelous Mojito. Zoals je ziet is hij bijna helemaal op, wat ik ook wel jammer vind. Het was een heerlijke kaars die een frisse limoen geur verspreidt. Ook stond hij wel leuk door de drie lontjes. De geurkaars is dus zeker een aanrader, maar misschien meer wat voor het einde van de zomer. 

Re-buy? De geur is heerlijk en het is een heerlijke kaars, maar omdat de kaarsen van Oscar & Babette een vrij hoge prijs hebben weet ik niet zo zeker of ik hem opnieuw zou kopen. 


Deze stond ook bij mijn opmaakdoelen van vorige maand. En ik heb hem opgemaakt. Moeilijk was het niet, want er bleek niet meer zoveel in te zitten als ik dacht. Dit is nog de oudere versie van de Batiste Dry Shampoo Blush. Hij geeft nog wel een witte waas achter en de geur is ook niet echt geweldig.

Re-buy? Een Batiste dryshampoo koop ik gerust opnieuw. Graag zelfs, maar de 'blush' variant laat ik toch maar in het schap staan. De geur is niet echt iets voor mij.

Een dag- en nachtcrème opgemaakt van Kruidvat. Zoals je kunt zien kan ik er nauwelijks nog wat uithalen en dat heeft een reden. Ik vond ze beiden erg fijn, ze roken ook erg lekker frisjes. En dat ook nog eens voor een goede prijs!

Re-buy? Zeker weten, ik vind deze potjes echt fijn en door de lichtgroene substantie die ook nog eens lekker ruikt kan het niet beter voor die prijs.


Een poeder opgemaakt, tenminste. Zo ver als opgemaakt. Deze poeder is van L'Oréal Paris, de True Match poeder. Zoals je ziet is de verpakking ook niet meer zoals hij eerst was. Een normale poeder, maar niet echt iets bijzonders voor de prijs.

Re-buy? Nee, ik vond de poeder een normale kwaliteit leveren, maar hij was al snel weg met mijn vettige huid. Ook was hij erg transparant. 


Dan heb ik ook nog de nagellak remover van Yves Rocher opgemaakt. Deze nagellak remover haalt de nagellak snel en gemakkelijk weg en stinkt niet zo. Gelukkig heb ik er hier van nog een exemplaar liggen.

Re-buy? Jep! Ik heb zoals ik al zei al een tweede exemplaar thuis liggen. Als die ook op is, komt er zeker nog een derde. 


De Flower Perfection foundation van Bourjois Paris kennen jullie denk ik maar al te goed. Hij heeft ook een paar keer in mijn favorieten gestaan, en terecht. Een heerlijke foundation die zijn werk goed doet. Daarnaast de Gosh Velvet Touch Foundation Primer die ik al één jaar in mijn bezit had. Ik heb er echt heel lang mee gedaan, terwijl ik hem bijna elke dag gebruikte. Een erg zuinig product, dus.

Re-buy? Beide producten zou ik gerust opnieuw kopen, vooral de Flower Perfection foundation. Bij de primer heb ik nog iets van: 'ik kan hem ook van Catrice kopen', ongeveer dezelfde kwaliteit, maar die van Gosh is 16,00 euro als het niet meer is geworden.
De body butters en body lotion's gaan er bij mij snel door heen. Zeker met de aankomende kou. In oktober heb ik helaas ook mijn favoriete body butter van The Body Shop opgemaakt. Hij is in de geur Shea of Karité en ik vind hem echt heerlijk! Sowieso vind ik de bodybutters van de Body Shop erg fijn. 

Re-buy? Ja! Een heerlijke bodybutter met een lekkere geur. Hij voedt mijn huid lekker, en dat hoort een goede bodybutter tenslotte te doen. 


Dit waren onze opgemaakte producten van de maand oktober. Veel opgemaakt dit keer! Ben benieuwd welke producten volgende maand aan de beurt zijn. 


6 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...