zondag 30 december 2012

Dr van der Hoog Mask | Outrageous Oxygen


Ik heb denk ik wel bijna alle Dr. van der Hoog maskertjes geprobeerd, maar de 'Outrageous Oxygen' ontbrak daar nog aan. Een poedermasker die reinigend en verfrissend moet zijn.
Het is een maskertje die naar mijn idee het 'Zuurstofmasker' heeft overgenomen. Dat was nog van het oude masker assortiment van Dr. van der Hoog. Dit maskertje heeft een luke verpakking en het ziet er ook wel verfrissend uit. 
Wat belooft het masker? Het belooft om je vermoeide gezicht weer een frisse start te geven. Ook verwijderd het de dode huidcellen en reinigt het masker diep in je poriën. 


Ik doe de helft van de verpakking in in een bakje, omdat het een poedermasker is moet ik er één eetlepel kokend water bij doen.


Met één eetlepel kokend water en gemengd. Dit lijkt heel erg weinig, maar dit is meer dan genoeg! Soms merk ik wel dat één eetlepel wat te weinig is, dus doe ik er nog wat bij.


Ik met het maskertje op

Resultaat: Het masker droogt redelijk snel hard op. Mijn huid reageert er goed op, geen geprik of iets anders. Na het masker zie ik dat mijn huid verbeterd is! Daarnaast is mijn vette huid voor een aardig lange tijd verdwenen en heerlijk zacht. Na een paar uurtjes zelfs nog!

Dus wéér een goed maskertje voor Dr van der Hoog! 

8 opmerkingen:

 1. Lijkt me een erg fijn maskertje, moet ik ook maar eens gaan uitproberen.

  x http://beautysparklesss.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me een fijn maskerje, weer eens wat anders dan al die tubes.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. shame on me : ik heb nog nooit dr van der hoog geprobeerd ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh yeah , i like DR van der Hoog . Het lijkt me wel een vervelend masker door de poeder enzo , ik koop liever kant en klaar of uit een tube . :)
  Leuke blog hebben jullie !

  www.beautyparadisex.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vind ik ook, ik heb liever een lekkere dikke pasta, haha. Maar een poedertje af en toe is niet erg haha! Daarnaast vind ik het wel fijn dat dit masker hard wordt.

   Verwijderen
 5. Ik heb van dr. van der Hoog nog nooit over dit masker gehoord maar het lijkt me erg fijn. Ik hou er ook van als een maskertje hard word en dat je echt ziet. Dat zie je niet heel vaak van dr. van der hoog dus dat vind ik wel erg leuk. Ga ik zeker eens uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...