dinsdag 1 januari 2013

2013 is here!


Tumblr_mfvqmhkogs1rmmjkzo1_500_large 

Wat is 2012 snel gegaan, het jaar is voorbij gevlogen! En dan is het nu dan eindelijk 2013. Vandaag is de tijd dat iedereen met volle moed aan hun voornemens begint, en dan kunnen wij natuurlijk niet ontbreken  met voornemens. Ook wij hebben een lijstje gemaakt met dingen die we willen doen in het jaar 2013. Lees snel verder!

Laten we  maar meteen beginnen:

1. Meer discipline in onze blog

Misschien is je het wel opgevallen, wij zijn de laatste tijd niet echt regelmatig met het posten van artikelen. Soms hebben wij een periode dat we goed vooruit werken en iedere dag een leuke post online zetten. Maar helaas hebben we daarna altijd weer een periode dat we dat niet doen. Dit willen we graag veranderen in 2013. 

2. Make-up goed opbergen

Mijn make-up la is 'a mess'. Ik durf er bijna niet in te kijken! Dit is toch erg? Daarom wil ik een goede kast, en bakjes aanschaffen om alles mooi op te bergen. Zo gebruik je die make-up producten veel eerder. 

3. Zevens halen

Echt perfectionistisch ben ik niet, maar een 6 voor een repetitie vind ik toch wel heel lelijk. En die zessen heb ik nogal vaak. Ik wil gemiddeld goede cijfers staan voor als er een toets komt over een onderwerp dat ik totaal niet snap, niet hoef te vrezen dat mijn gemiddelde onvoldoende word. Dit goal is nogal lastig, maar ik ga er aan werken!

4. Iets meer investeren in de blog

Hiermee bedoel ik meer nieuwe make-up producten uittesten. Ik denk als je blog echt goed wil functioneren dat je die nieuwe dingen op de markt terug moet laten komen op je blog. Nou hebben wij niet echt het budget om nieuwste crème van Chanel te testen, maar een paar producten van een gave LE van Catrice kopen is altijd erg leuk, en ook voor onze lezeressen, toch? 

5. Ooglooks maken

Wat is een beautyblog zonder make-up looks. Wij hebben hier en daar verspreid over het jaar wel een paar leuke looks gehad, maar het zijn er maar heel weinig. Terwijl wij beide hele leuke paletten hebben om looks mee te maken. Dus hier willen we graag aan werken. 


Zo vijf voornemens. We gaan zo goed als mogelijk onze best doen om  deze voornemens waar te maken. En ideetjes om onze blog te verbeteren zijn natuurlijk altijd welkom! 

En natuurlijk HAPPY NEWYEAR!!3 opmerkingen:

  1. Juist heel goed dat jullie niet hele dure producten reviewen, want die kunnen wij als arme lezers toch niet betalen hahahaha! Succes met zevens halen, you can do it!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...