dinsdag 7 mei 2013

Opgemaakt | April


Ik heb de afgelopen maand echt ontzettend veel opgemaakt. Opeens was alles op! Lees snel verder wat ik allemaal heb opgemaakt en of ik het opnieuw zou kopen.




Gosh Irresistible Intensity Mascara een redelijke mascara. Hij klontert niet, maar geeft ook geen extreem volume. Het is zo'n mascara met een bolletje aan het einde en naar mijn idee zijn die mascara's altijd erg lichtjes en dat je er aardig veel op moet doen voordat je goed resultaat ziet.

Casuelle Ligploss Vanille niet opgemaakt, maar hij was zwaar over de datum. Hij rook niet echt meer naar vanille...

Re-buy? Ik zou beide producten niet opnieuw kopen, simpelweg omdat de mascara geen wonderen doet en de lipgloss was juist de reden dat ik hem weg deed omdat ik hem nooit gebruikte. 


Etos Oog & Lip Reinigingslotion een oogmake-up remover die goed zijn werk doet. Ik ben aardig tevreden over deze lotion! Hij haalt mijn make-up er goed af.

Batiste Dryshampoo Blush ik ben erg tevreden over de werking van deze droogshampoo, maar het feit dat deze naar mijn idee het ergste een witte waas achter laat stoort mij. Ook is de geur niet zo fijn.

Re-buy? De Etos reinigingslotion koop ik gerust opnieuw, gewoon een fijne lotion. De droogshampoo van Batiste ook wel, maar dan niet meer in 'Blush'. 


O'Right Green Tea Shampoo een fijne shampoo die goed is tegen vet haar. De conditioner van deze variant is ook fijn en vooral met z'n tweeën doen ze hun werk goed.

Essence Lash & Brow Gel deze heb ik al heel lang opnieuw gekocht en gebruik hem nog steeds. De gel voor mijn wenkbrauwen.

Re-buy? Beide producten zou ik zeker opnieuw kopen! Heel fijn.


NYC Applelicious Lipbalm heb ik helemaal opgemaakt. Dit is echt een hele fijne lippenbalsem die ik ook echt elke dag even opsmeerde. Hij geeft niet alleen verzorging, ook krijgen je lippen nog een mooie subtiele kleur.

Lipsmacker Fanta Strawberry de verpakking zie je niet helemaal meer.. eigenlijk helemaal niet. Haha. Ik heb deze heel vaak meegenomen in mijn tas. Ik heb zo ver ik weet alle lipsmackers (had een keer een hele pack gekocht) en deze sprong er echt uit. Echt een heerlijke smaak heeft die!

Re-buy? Zeker weten, geen twijfel mogelijk. Allebei echt hele fijne producten.

  

Weleda Rosa Mosqueta Nachtcrème een nachtcrème opgemaakt van Weleda. Hij ruikt ontzettend naar roosjes en ik weet niet of ik de geur echt heel lekker vind. Hij trekt goed in, maar de verpakking is een ramp. Hij gaat snel kapot en dat is erg irritant.

Hema Body Scrub een mini-variant van een Hema scrub. Een scrub die heerlijk ruikt en zijn werk gewoon goed doet!

Re-buy? De Weleda nachtcrème zou ik niet zo snel opnieuw kopen, maar de scrub van Hema wel. Hij is lekker zacht en ruikt lekker.


Cherry Blossom Ginseng Conditioner & Shampoo deze twee producten zaten ooit in een beautybox, maar ik ben er toch niet tevreden over. Ondanks de heerlijke geur, de shampoo en conditioner doen gewoon niks voor mijn haar en dat is erg jammer.

Re-buy? Nee, deze producten zou ik sowieso niet fullsize kopen.


Geurstokjes Primark geurstokjes die ik ooit had gekocht bij de Primark. Je doet het best lang mee en de geur is gewoon prima. 

Re-buy? Dit product zou ik gerust opnieuw kopen! Het staat leuk en ruikt lekker. Bovendien was hij ook niet zo duur.


Dit waren mijn opgemaakt producten van de afgelopen maand. Erg veel! Soms heb ik periodes waar ik bijna niks opmaak en de volgende maand gaat alles op. Op naar de volgende maand!


7 opmerkingen:

  1. Wat heb je lekker veel opgemaakt :-) Ik vind dit altijd hele leuke artikelen om te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zitten zeker veel fijne producten tussen! De applelicious lip balm lijkt me onder andere heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze week ergens komt er bij mij het eerste opgemaakt artikel online! Het leek me ook wel eens leuk om te laten zien wat ik allemaal opmaak haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw wat een mooie site hebben jullie! Echt jaloers, top meiden!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je hebt flink je best gedaan :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...