woensdag 14 augustus 2013

Catrice Gel Eyeline & Essence Gel Eyeliner Brush


Eigenlijk gebruik ik altijd een stift eyeliner. Deze werkt snel en makkelijk, maar toch wilde ik wat nieuws proberen. Britt gebruikt al een tijdje een gel eyeliner, maar ik (anouk) heb het nog nooit gebruikt en besloot nu het maar aan te schaffen! Ik ben gegaan voor de Catrice Gel Eyeliner en een Essence Gel Eyeliner brush, vandaag review ik ze beide voor jullie. Lees snel verder!


Ik begin met de kwast aangezien je daar de gel eyeliner mee moet aanbrengen. Ik ben gegaan voor de Essence Gel Eyeliner Brush, omdat mij een schuin afgesneden kwast het fijnst leek. Deze kwast is stevig en erg dun. Ook de kleur is leuk, haha! 

Ik heb nog nooit een andere kwast gebruikt voor het aanbrengen voor eyeliner, maar deze kwast is erg fijn! Je kan er een mooie dunne strakke lijn mee zetten en dat is wat ik wil. Om een wing te maken vind ik hem minder fijn, omdat de kwast niet flexibel is. De Gel Eye Liner is zit in een mooi glazen potje, dit geeft een luxe uitstraling. Dit is de kleur 010 Black Jack With Black Jack.Hier heb ik de gel liner aangebracht met de kwast van Essence op mijn hand. De structuur van de gel liner is lekker romig en de kleur is pikzwart. Ook is de gel liner mega waterproof. Je kan er makkelijk een middagje mee zwemmen en het gaat geen kant op! Daardoor is de gel liner ook wat moeilijker te verwijderen met oogemake-up remover, zelf heb ik hier geen problemen mee, maar het kan een nadeel zijn. 

Ik ben super te vreden met deze eyeliner en de kwast! Alleen moet ik nog even oefenen om een mooie strakke eye liner te maken, maar dat gaat wel lukken. 

Catrice Gel Eye Liner kost 3,99 & Essence Gel Eye Liner brush 1,49. O.a. te koop bij Kruidvat. 
4 opmerkingen:

  1. Goede review! Ik wil die gel eye liner wel eens uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb de gel eyeliner ook ! Hij is best fijn !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze wil ik graag nog een keer uit proberen, hij lijkt me heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...