donderdag 15 augustus 2013

Één product, meerdere mogelijkheden.


Een oogschaduw is wel gemaakt voor je ogen, maar dat betekend niet dat je hem niet voor meer kan gebruiken. In dit artikel laat ik zien hoe je bepaalde make-up producten op meerdere manieren kan gebruiken. Lees snel verder!
Een cream blush kan je makkelijk op je lippen dragen en andersom, een lipstick kan makkelijk op je wangen voor een mooi kleurtje in je gezicht!


Concealer kan je voor veel gebruiken. Natuurlijk onder je ogen om wallen te verbergen en ook om je rode plekjes te verdoezelen, maar concealer kan meer doen! Gebruik het op je ooglid als primer zodat je oogschaduw de hele dag mooi op zijn plek blijft zitten. Ook kan je een lichtere concealer gebruiken om je gezicht te highlighten. 


En dan oogschaduw!Oogschaduw kan je overal voor gebruiken. Zo kan je een het gebruiken om je wenkbrauwen in te vullen, maar ook om je gezicht te contouren. Gebruik een zwarte oogschaduw als eyeliner, dit geeft een wat zachtere look. En gebruik een lichte oogschaduw met een glans als highlighter.


En als laatste bronzer en highlighter. Deze kan je makkelijk gebruiken als oogschaduw. Het staat heel natuurlijk als je de 'schaduwen' allemaal met dezelfde kleur maakt. Hetzelfde geld voor de highlighter.

Tip! Gebruik deze tips als je op vakantie gaat en niet zoveel make-up kan meenemen. 


5 opmerkingen:

  1. Wat een leuke en handige tips, goed gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga binnen een kleine maand op reis dus ik vind dit artikel superhandig! Dankjewel :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke artikel! En super handige tips!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...