zaterdag 12 oktober 2013

Primark Shoplog



Ik ben gisteren naar de Primark in Rotterdam geweest en ik heb uiteraard weer wat geshopt! Dit keer is het een stuk minder dat andere keren dat ik in de Primark ben geweest. Ik weet niet, ze hadden niet veel leuke kleding. Toch heb ik nog een aantal dingetjes, dus eigenlijk een mini-shoplog!




Ten eerste een blouseje met een soort van printje erop. In het echt ziet hij er nog wat leuker uit, vind ik haha. Dit blouseje was maar 10,00 euro! Ik zie het al helemaal voor me met een leuke ketting.


Dan nog een blouseje, maar dan gewoon blauw. Deze kleur sprong er voor mij echt uit. Hij kostte 13,00 euro. 


Ik had ooit een tas gekocht bij de Primark, maar die is helaas kapot gegaan. Deze tas vond ik wel leuk en nam ik mee voor slechts 7,00 euro. 


Ook was mijn portemonnee kapot gegaan, heel toevallig.. dus kocht ik ook een nieuwe voor 6,00 euro. Deze lijkt echt veel op mijn vorige die ook van de Primark kwam, dus dat komt goed uit. 


Dan de leukste aankopen: hakken! Voor kerst wilde ik sowieso leuke hakken en het liefst in het zwart. Ik keek al een beetje bij de schoenenafdeling en ik zag deze staan. Er waren nog maar twee paar en precies eentje in mijn maat voor maar 7,00 euro (!!). Hij was van 15,- naar 7,- gegaan. Ontzettend goedkoop, dus. Ik heb nog nooit zulke hakken gekocht, dus vond ik het extra leuk.


Ook nam ik in de rij van de kassa nog cosmetic pads mee. Altijd handig en ze waren maar 1,00 euro. Zo sneaky altijd dat ze dingen in de rij neerzetten. Helpt altijd want 9 van de 10 keer pak ik nog snel wat mee. 

Dit waren mijn aankoopjes! Niet ontzettend veel, maar wel erg leuke dingen. Ik ben er in ieder geval blij mee.

8 opmerkingen:

  1. Mooie aankopen, vooral het tasje!
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke tassen en leuke schoenen! Jammer dat de eerste tas al kapot is gegaan.. x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. jammer dat die tas al kapot is, hij is heel mooi. en die portemonee is ook prachtig. en ziek voor die prijs. maar wat ik jammer vind. ik woon in belgie en hier is geen Primark. grt Emke x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De tas is nog niet kapot hoor, haha. Mijn vorige tas van de Primark is kapotgegaan en daardoor heb ik deze gekocht :)

      Verwijderen
  4. er zijn wel primark winkels in belgie

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...