vrijdag 13 januari 2012

Too Faced Shadow Insurance


Laatst is onze shoplog, zag je hem al voorbij komen: Too Faced Shadow Insurance. Na al die veelbelovende reviews besloot ik hem ook te halen.

De verpakking vind ik echt ge-we-ld-ig! Echt heel erg leuk, alleen al om de verpakking zou je het bijna al kopen. Het product belooft je oogschaduw mooier uit te laten komen en hem niet te laten creasen. Op de achterkant staat er ook op dat het 's werelds bekend is. Dat geloof ik wel, aangezien hij op bijna elke blog te voor schijn komt.


Het 'tuitje' vindt ik ook veel beter werken, en veel hygiënischer dan een draaidop waar je veel bacteriën bij krijgt. Dit is dan ook echt een groot pluspunt.


Dit is het product op mijn hand, het is een erg licht getinte kleur, maar als je hem uitsmeert zie je daar niks van. Het smeert heerlijk uit, vind ik.


De onderste foto is zonder primer, de bovenste met. Je ziet wel wat verschil qua pigmentatie. Maar aangezien deze oogschaduw sowieso aardig goed pigmenteerd is er niet super veel verschil.


Eindoordeel: Hij creast NIET! Echt NIET! Het is altijd even afwachten, ook al heb je goede reviews erover gelezen. Bij mijn Hema oogschaduwbasis had ik nog wel eens dat hij ging creasen na ongeveer 5/6 uurtjes. Maar bij deze zit mijn oogschaduw nog heerlijk op zijn plaats. Een echte aanrader als je het mij vraagt, ik vind het een praktische verpakking. Opnieuw kopen? Jep, al verwacht ik niet dat hij snel op gaat...

Deze oogschaduwbasis van Too Faced is te koop bij (o.a) Sephora voor 16,-

Welke oogschaduwbasis gebruik jij, of geen? 


2 opmerkingen:

  1. Ooooh dat is echt gewoon dé oogschaduwbasis. Ik zou hem heel graag eens proberen. Maarja, hij is toch best prijzig. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jep, duur issie zeker. Maarja, als je spaart bereik je veel. Haha!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...