vrijdag 16 maart 2012

Rimmel London Nagellak 420 Aqua Cool

 

Rimmel London heeft een breed assortiment qua lakjes betreft, nu de lente er weer aan zit te komen haal ik graag de pastelkleurtjes weer uit de kast, waaronder dit mooie lakje van Rimmel London: 420 Aqua Cool. 

Waarschijnlijk kennen jullie deze collectie wel, best grote flesjes met een rond kwastje. Dat ronde kwastje is dus ook al een groot pluspunt. Ook krijg je best veel product, 12 ml. 

Dit lakje belooft dat het tot tien dagen blijft zitten, daar ben ik erg benieuwd naar. Ook moet het lakje een 'Professional finish' geven, dus erg mooi dekkend en glanzend.

 
Dit lakje heeft drie laagjes nodig om hem echt te laten dekken, dat is een minpunt: want als je even snel je nagels wilt lakken ben je al snel een paar minuten meer kwijt met het wachten. Het kwastje zelf maakt het dan weer goed, het is erg makkelijk lakken omdat je bijna in één keer je hele nagel heb gelakt. 
Dat hij tien dagen blijft zitten, is ook niet helemaal waar. Na een dag of vijf zie je al dat het lakje achteruit is gegaan. Al met al vind ik het een mooi lakje, echt iets voor de lente! 


 

Dit lakje is dus zeker aan te raden, hij staat in het schap bij o.a de Kruidvat, voor 6,95 euro. 

Heb jij al een Rimmel London Lycra Pro lakje?2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...