woensdag 14 maart 2012

The Body Shop Vitamin E Face Mist

 

Zoals jullie al eerder konden zien in mijn shoplog van Rotterdam, had ik een aankoop bij The Body Shop gedaan. Dat was deze Vitamin E Face Mist, een heerlijke verfrissende Face Mist waar ik absoluut blij mee ben.
 

De verpakking is standaard, zoals de meeste producten van The Body Shop. Ik vind het wel een handige flacon, omdat je het makkelijk kan meenemen en eventjes kan sprayen op je gezicht. Er zit hier 100ml in, dat is dus aardig veel. 

 

Wat doet het? Het belooft je huid een oppepper te geven, je make-up mooier uit te laten komen en je make-up langer te laten zitten. Het is niet getest op dieren, en is voor alle huidtypen. 

 

Het heeft dus een spuitflacon, je moet het ongeveer 10cm van je af sprayen, nadat je je make-up heb gedaan of even tussendoor als je je even wilt opfrissen.

Maar werkt het nou echt? Dat ging ik natuurlijk uittesten, en ik moet zeggen: ik ben er echt tevreden over.

 

Ik heb poeder op mijn hand gedaan, dit is dus vóór de spray. Een beetje extra veel, zodat je goed het verschil kon merken, de poeder zie je dus duidelijk zitten.

 

En erna! De poeder zie je veel minder zitten, en het is dus geen 'cake' effect meer. :) 

 

Conclusie: Mijn make-up word er inderdaad mooier door, maar of mijn make-up er echt langer van blijft zitten? Ik merk het niet echt, mijn huid word rond een paar uurtjes weer vet, en dat verschilt niet met deze spray. Dat kan natuurlijk aan mijn huid liggen.  Voor de rest frist het wél heel erg mijn huid op. Heerlijk, als je een nacht heb gelogeerd, en dus brak ben! Een aanrader. De prijs is ietsjes minder, voor een flacon met een watertje ben je zo al 11,- kwijt. Dat vind ik wel weer jammer.

Deze Vitamin E Face Mist van TBS is te koop bij TBS, voor 11,-.

3 opmerkingen:

  1. Klinkt als een fijn product :) Je ziet inderdaad wel verschil.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt wel als een erg fijn product.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat ziet er erg goed uit, al is 11 voor 100 ml inderdaad niet erg goedkoop

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...