dinsdag 26 juni 2012

Shoplog Rotterdam


Jippie! Het is altijd leuk om een dagje door Rotterdam te lopen en te slagen! Ik heb een aantal leuke dingen gekocht, weten wat? Lees snel verder!








Monki

Als eerste liepen we de Monki binnen, daar hadden ze erg veel sale. Je zag ook dat ik niet de eerste was die dit had opgemerkt, het was lekker druk, maar er waren niet echt veel leuke items over. Toch heb ik wat leuks kunnen vinden. Het witte gehaakte shirt zag ik meteen, maar helaas niet in de sale. Hij valt erg mooi en is lekker luchtig :D. De riem was wel in de sale, deze zwarte riem is wat apart, maar maakt het geheel mooi af!

Het witte gehaakte shirt kost 25 euro, en de riem in de sale 6 euro.



New Look
De New Look is ook erg leuk, zeker met de sale, haha. Dit shirtje heb ik gekocht door de zomerse print en het leuke kleurtje. Met dit sombere 'zomer' weer kan ik wel een vrolijk shirt gebruiken. Ook bij de New Look was het vol op sale, altijd leuk natuurlijk.

Shirt met leuke print kost in de sale 7,00 euro.


Zara

Ook ben ik natuurlijk de Zara binnen gewandeld, ook hier: Sale. Toch heb ik niet veel leuks gezien, terwijl ik daar altijd gek word van het passen door alle leuke kleren. Ondanks dat heb ik toch deze leuke skinny gevonden. Hij is blauw en zit heerlijk, als of hij voor mijn is gemaakt!

Skinny van Zara kost 29,95 euro.



Only

Ik kan natuurlijk niet door de stad lopen zonder mijn favo winkel langs te gaan, de Only. Ook die winkel was al aardig leeg geplukt door de sale. Ook hier ben ik nog geslaagt! Je kan tegenwoordig niet genoeg hemdjes hebben, dus daarom heb ik deze simpele witte gekocht. Ook kon ik dit lieve tasje echt niet laten staan, ik ben er helemaal verliefd op!

Hemdje kost 9,95 euro, tasje in de sale 8,00 euro.



V&D

Ik moest natuurlijk even langs Sephora in V&D, maar ik heb er geen make-up gekocht, maar een agenda. Ik had er nog eentje nodig voor het nieuwe schooljaar, en deze is het geworden. Het is een agenda van Cosmo Girl en is lekker vrolijk, ook staan er veel opdrachten in. Handig al je je verveelt in de les:).

Cosmo Girl agend kost 14,95 euro.



Lara Mode

Onderweg naar de metro kwamen we nog langs een klein winkeltje, Lara Mode. We wilde nog even binnen kijken en hebben nog twee broeken gekocht. Een spijker is altijd handig en witte had ik nog niet in mijn kast liggen en is een goede toevoeging. Ook waren ze lekker goedkoop, en zitten perfect!

Twee Skinny's kosten beide 15,00 euro!

Dit waren mijn aankoopjes!

Shop jij vaak in Rotterdam?














7 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...