vrijdag 20 juli 2012

Try Out: Paint nails met een rietjeMisschien ken je het al, nail-art met behulp van een rietje. Ik ging het ook eens proberen, en hier mijn resultaat.Benodigdheden

- Rietje
-Basecoat
-Verschillende kleurtjes.


Eerst begin ik met mijn basiskleur, ik doe een witte kleur, maar je kan natuurlijk iedere kleur gebruiken die je wilt. Deze kleur is van Catrice Snowmotion. 


Daarna ga ik met een rietje in een willekeurige kleur, dit is OPI No room for the bluesZorg ervoor dat de uiteinde van het rietje vol met nagellak zit.


En dan.. blazen! Dit is het resultaat bij mijn eerste kleur, nog redelijk goed gelukt! Ik moet zeggen dat het nog best oefenen is, hoor!


Rood.


Alle kleuren... wat een kliederwerk is dit.


Haha!Mijn pink was het beste gelukt.


En het uiteindelijke resultaat, waahh! Ik vind het een beetje rommelig, en niet zoals ik had verwacht. Maar stiekem vind ik het ook wel weer gaaf, van dichtbij moet je het niet bekijken, dan ziet het er niet uit! 


Al met al vind ik het nog best een leuk effect geven! Het is en blijft een kliederboel, maar het is leuk. Al doe ik het de volgende keer maar met één kleurtje...


Wat vind jij van deze nail-art?


7 opmerkingen:

 1. Dat is echt zo vet! hihi, dat kende ik niet. Leuke tip. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke splatter nails! Ik doe het zelf altijd door een pen ( niet met vulling natuurlijk) dan kun je wat preciezer blazen en krijg je wat minder klodders.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het er heel leuk uitzien! Echt wat voor de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk! Ik kende het nog niet. Al zou ik het inderdaad ook met 1 kleurtje doen, zoals in het begin met het blauw. Dat knalt er lekker uit. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het zo gaaf! Ik ga het ook een keertje doen!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...