dinsdag 4 september 2012

Essence | My Skin Mattifing Ceam


Misschien een beetje dom, maar ik weet pas sinds kort dat Essence een verzorgingslijn heeft. De lijn heet 'My Skin'. Ik zag het laatst in het schap bij Kruidvat staan en was wel nieuwsgierig, dus ik heb iets mee genomen om te proberen. Lees snel verder!


Ik heb een matterende crème mee genomen voor de normale en gecombineerde huid. Ik vind de verpakking erg leuk en lekker vrolijk. Je hebt meerdere varianten. Ik heb voor deze gekozen omdat ik zelf een gecombineerde huid heb.


Wat deze crème belooft:

Bijzondere lichtgewicht crème met langdurig matterend effect, speciaal ontwikkeld voor de behoeften van de gecombineerde huid. De waardevolle actieve ingrediënten verijkt met lycee & blauwe druif , hydrateren de huid intensief en maken haar zacht en soepel! De crème matteert tot 12 uur lang met beschermende uva/uvb filters.

Klinkt goed toch? Je moet de crème 's ochtends en 's avonds na het reinigen aan brengen. Het is dus een dag + nacht crème.En hier is het potje! Ook deze ziet er leuk uit, lekker vrolijk. Hij bevat 50 ml.


De crème is roze en ruikt erg lekker! 
Mijn beoordeling:  Ik ben verrast! Het is echt fijne crème, en smeert lekker uit. De crème matteert goed, maar die 12 uur is natuurlijk wel erg lang. Ik had niet veel van deze crème verwacht, maar hij voldoet aan mijn eisen. Dus ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader.


Deze My Skin Crème is te koop bij alle Kruidvat filialen en kost (ja, echt!) 1,99 euro.


Heb jij al wel eens de My Skin producten gebruikt?

6 opmerkingen:

 1. Ik wist eerst ook heel lang niet dat ze een myskin lijn hadden hoor!
  Ik hen een favewash ervan, die vind ik wel erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zelf heb ik hem ook en hij is echt ontzettend fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem ook gebruikt en vond hem heel fijn!
  Liefs,
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De facewash niet aanschaffen! Ik heb de roze gehad en die maakte mijn huid een partij droog, moest meteen een halve pot (oke overdreven) dag/nacht creme opsmeren om het weer een beetje soepel te maken!

  Andere producten zoals de dagcrèmes en de getinte dagcremes vind ik daarin tegen wel weer erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...