maandag 29 oktober 2012

Beautybox | Oktober Editie


Ook deze maand kreeg ik weer een Beautybox binnen. Ik zat er weer met smart op te wachten, en was super benieuwd. Helemaal toen ik de hints op facebook had gelezen. Deze box belooft een glamour box te worden, omdat je nooit te vroeg kan beginnen met het voorbereiden van de feestdagen. Erg leuk! Lees snel verder.



Ook deze maand was de het weer een zwarte Beautybox, het lijkt me erg leuk om de Beautybox eens in een ander 'jasje' te zien. Hij is namelijk altijd zwart, wat natuurlijk wel erg chique en statig staat.


Zoals gewoonlijk zitten er ook weer een aantal folders en kortingcodes in. Hier besteed ik nooit echt veel tijd aan, maar wat ik wel leuk vind is dat er een folder van The Make Up Spot in zit, dit belooft iets heel leuks in de box! 




Wat gaat de tijd toch snel. Voor je het weet staan de feestdagen alweer voor de deur! Dat betekend: gezelligheid met vrienden en familie, lekker eten, leuke cadeaus maar vooral 'extra goed voor de dag komen' Daar kan je wat ons betreft niet vroeg genoeg mee beginnen! Beautybox helpt jou alvast bij het creëren van van een feestelijke look en daarom is het thema van deze maand:  GLAMOUR!
Glamour staat voor: verzorgend, stralend, schoonheid en stijlvol. Dat is wat Beautybox deze maand wilt uitstralen. Met de producten uit deze box zul jij je op en top vrouw voelen. Van je haar tot je huid en van je ogen tot je nagels zul jij verwend worden!
Extra leuk: in deze box zitten een aantal vouchers met mooie aanbiedingen die je kunt gebruiken als cadeau-idee voor de feestdagen.
Beautybox wenst je veel plezier met uitpakken. Geniet van de heerlijk producten breng de Glitter en Glamourlook alvast naar voren! 
Ooh wat leuk! Hier word ik helemaal happy van.


En hier de producten die er in zitten. Ik zie al veel leuks, als het lakje en de eye liner pencil!


Wat wel iedere keer verandert is het folie om de producten in de box heen, deze keer was het een mooie donker paars, erg glamoureus! Ik werd helemaal blij toen ik de inhoud zag, het lakje en de hitte bescherming spray vielen mij het eerst op. Super!


Syoss - Heat-Protect Styling-Spray | Full Size 5,99 euro 250 ml

Ik ga het lijstje van boven naar beneden af. En als eerst deze hitte bescherming spray voor in het haar! Deze had ik precies nodig, wat een toeval. Ik vind het erg leuk om mijn haar te stijlen etc. Maar hiervoor is bescherming een must! Syoss is vind ik sowieso al een fijn merk, en geeft me dat luxe kappers gevoel. Deze Heat-Protect Stylings-Spray is full size en beschermt je haar tot ongeveer 220 graden, vermindert pluizig haar voor 24 uur ven houd uitdroging van het haar tegen. I like!


Sans Soucis - Moisture Aqua Benefits 24 Hour Care | Full Size 50 ml 26,50 euro

Als tweede op het lijstje staat de Sans Soucis Moisture Aqua Benefits 24 Hour Care (wat een naam haha). Ik heb al veel goeds over de producten van Sans Soucis gehoord, zelf heb ik er nog geen ervaring mee en vind het erg leuk om te testen. Het is een crème-gel die zorgt voor een goede vochtbalans in de huid, en dit is erg belangrijk voor de steeds kouder dagen. De crème ruikt heerlijk fris en voelt zacht op de huid. Ook is hij fijn smeerbaar, deze ga ik zeker gebruiken!

Pupa Milano - Vamp! Mascara | Full Size 16,95 9 ml

Als derde zit er een sample van de Pupa Vamp! mascara in. Ook hier had ik veel over gelezen de laatste tijd. Het is een zwarte mascara met een grappig borsteltje. Hij belooft met een paar lagen mascara je wimpers vol en stevig te maken. Ik ben wederom benieuwd, ik hou zelf meer van 'harde' borsteltjes, maar de vorm lijkt me wel erg fijn. Dus deze ga ik ook zeker even uit testen.

Wet 'n Wild - Wild Shine Nail Color | Full Size 3,95 euro 12,7 ml

En dan zit er nog een heel mooi lakje van Wet 'n Wild in. Ik heb hem in de kleur Sparked. Dit lakje komt van de Make Up Spot, and I Love It! Ik vind het een heel mooi glitter lakje, en bevat daadwerkelijk ook veel glitter. Ik heb hierboven twee laagjes gedaan, en dat geeft een mooi glitter resultaat. Het lakje droogt snel  en is vrij van schadelijke stoffen. Wel vind ik het lakje wat vloeibaar.


Superlooks - Eye Liner Pencil Ziver & Goud | Full Size 6,95 per stuk

Last but not least twee oogpotloodjes van Superlooks. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit van dit merk gehoord. Deze twee potloodjes zijn multi functioneel en kan je zowel als oogpotlood ook gebruiken als oogschaduw, en lippotlood. Al zou ik deze twee kleuren niet gauw op mijn lippen doen. Wel vind ik het twee mooie kleuren, die perfect ik het thema glamour passen. Ze zijn lekker creamy, dus fijn om mee te werken.



Nog even alle producten op een rijtje. Wat ik van de box vond? Super! Ik ben super blij met de producten, en ze zijn ook allemaal goed bruikbaar. Ook zitten er deze maand veel Full Size producten in. Ik vind deze box even leuk als die van vorige maand.  

Wat vind jij van de oktober Beautybox?















 




5 opmerkingen:

  1. Wauw die eyeliner pencils vind ik echt supermooi ;D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi,

    Wat een leuk artikel over de Beautybox met het Wet ‘n Wild lakje van The Make Up Spot, ik heb deze op de ‘In de media’ pagina geplaatst op themakeupspot.nl !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke box weer alleen merk ik wel dat er veel van het zelfde in zit:-)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...