donderdag 8 november 2012

Britt's Birthday | Wishlist


Zoals je misschien al had gelezen is dat ik al jarig ben geweest. Waarom dan een wishlist? Nou, ik vier het door omstandigheden wat later dan normaal. Maakt niks uit! Want nu kunnen jullie lekker genieten van de dingetjes die ik wil!

NYC Apple lipbalms ruiken heerlijk. En elke keer als ik in de drogisterij loop, moet ik er eventjes aan ruiken. Het liefst wil ik ze allemaal! 

Zoeva 'Very Croc' kwastenset wie kent hem niet? Een bekende kwastenset die ik ook maar al te graag wil. Ik denk niet dat ik hem voor mijn verjaardag nu krijg, maar ach, wensen mag altijd haha!

MAC Brushcleanser deze wil ik al een poosje, ik vraag ook een nieuw kwastenset en daar past deze cleanser natuurlijk maar al te goed bij! Heel duur voor MAC is hij ook niet, dus dat kan wel goed. Ben benieuwd of het ook echt goed gaat werken aangezien ik ook met donkere kleuren werk. 

MAC Mineral Blush ik heb wel blushes liggen, en ik gebruik ze ook regelmatig. Maar een echte mooie heb ik niet. En laat ik het dan maar meteen goed doen met een MAC blush. Duur, maar ooohh, zo om te smelten! Ik zou er graag eentje in mijn collectie willen toevoegen.


Naked 2 palette jep, het welbekende Naked 2 palette is alweer in mijn wishlist gekomen. Ooit komt hij eruit, haha! Want ik wil hem echt héél graag. Er zitten namelijk kleuren in voor een mooie lichte ooglook, maar ook voor een zwaardere ooglook. Allebei erg leuk, dus!

Sleek 'Oh So Special' palette is ook érg mooi. Het Storm en Au Naturel palette spreken mij ook erg aan en die wil ik zeker ook nog eens. Jammer dat het alleen online te koop is, ik ben meestal een beetje lui om het te bestellen terwijl ik het uitpakken van de pakketjes juist érg leuk vind, haha. Maar goed, dit palette heeft mooie kleuren en niet alleen naturel kleurtjes.

Dit was mijn birthday wishlist, over ongeveer twee weekjes vier ik het echt en daarna komt natuurlijk een artikel over mijn gekregen cadeautjes net als die van Anouk.

5 opmerkingen:

 1. Mooie wishes!
  Ik heb het Zoeva set en Naked2. <3
  Die Brushcleaner zou ik ook wel willen hihi
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie wishlist! Ik hoop ooit nog is het naked 2 te hebben.xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke dingen, dat naked2 zou ik ook wel willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil ook zo graag het Naked 2 palette.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...