woensdag 14 november 2012

Verschillende Herfstlakjes


Het wordt steeds kouder en zelf vind ik dat jammer. Maar de donkere herfstkleurtjes kunnen weer de kast worden uitgetrokken. Qua kleding, maar zeker ook qua nagellak!Essence - WIC


Mooie lakjes, maar de paarse lak van Essence dekt niet meteen. De oranje is erg mooi!


Essence - Sephora


De bruine van Essence lakt prima, maar die van Sephora.. geen fijn lakje! Hij stinkt ook verschrikkelijk, volgens mij is die niet meer goed.


Catrice - Inglot


De lak van Catrice is bijna hetzelfde als trendsetter van Essence. Alleen deze is ietsjes lichter, wat ik persoonlijk wat mooier vind. Daarnaast een lakje van Inglot, een mooie oranje kleur met een gouden gloed er door heen. Die gouden gloed zie je overigens niet echt goed op de foto.Essence - Gosh

Het lakje van Essence heb ik al een tijdje, maar hij lakt nog prima. Het is een donkergroene kleur, perfect voor de herfst. De kleur van Gosh dekt in één laagje erg goed, hier ben ik echt verbaast over, want wat een fijne lak is dat! Jammer dat het een limited edition was. De lak van Gosh is ook mijn favoriete nagellak van deze lakjes.

Dit waren enkele herfstkleurige lakjes uit mijn stash, wat is jouw ultieme herfstkleur qua nagellak?

sommige foto's zijn wat korrelig, dit komt door het weer.. sorry!3 opmerkingen:

  1. Mooie lakjes! Zelf ga ik bijna altijd voor bordeaux rood, maar ook wel eens voor galaxypaar (van Rimmel, staat nog steeds in de schappen ^^) Maar eigenlijk wil ik ook nog graag een mosgroen lakje aan mijn stash toevoegen(:

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...