donderdag 15 november 2012

Tag | 10 things I would repurchase


Een tag die je misschien bij een paar blogs voorbij heb zien komen. Hier dus ook mijn variant van de '10 things I would repurchase'. Tien dingen die ik opnieuw zou kopen als mijn make-up stash volledig zou verdwijnen.
Mascara staat natuurlijk op nummer één als mijn make-up stash verdwijnt. Dit zou niet persé de Volume Million Lashes mascara zijn, want deze vind ik wat minder. Daarnaast de welbekende eyeliner van Essence. Fijn, dus die zal ik snel opnieuw kopen.


Een poeder en een concealer, must-haves als je het mij vraagt. De poeder van Maybelinne New York is helaas uit het assortiment gegaan... echt balen, want hij is ontzettend fijn. Hij dekt niet té, maar geeft wel een mooie matte uitstraling. De Catrice Allround concealer is volgens mij voor iedereen wel bekend.


Een wenkbrauwgel vind ik erg handig, deze van Essence is erg fijn én budget. Reden genoeg om hem dan meteen te kopen. Daarnaast een hele fijne Gosh oogschaduw kwast. Hij prikt niet en is niet te hard of te zacht. Precies goed, dus.


Foundation, ik gebruik het regelmatig. Deze foundation van Rimmel London werkt trouwens ontzettend fijn. Ik vind hem voor mij zelf niet te dik, maar hij dekt goed. Daarnaast een make-up blender van de Trekpleister. Prima ding, ben er erg blij mee. Die zou ik zeker meteen opnieuw kopen, en anders wel een dupe ervan. Of gewoon de echte beautyblender.
Oogschaduw is wat ik dagelijks opdoe, als ik make-up op doe, heb ik oogschaduw op. Ik gebruik vele soorten oogschaduw, maar mijn 88 warm palette komt het vaakst van pas. Vooral omdat hij lekker compact is en makkelijk, heel veel warme kleurtjes bij elkaar. Deze is van Boozyshop, en vind hem zijn geld waard. Voor 88 kleuren is ongeveer twintig euro niet veel. Zoals je ziet komen er ook steeds meer pans bij..
Bij oogschaduw hoort natuurlijk ook een goede oogschaduwbasis, deze van Too Faced doet wat hij moet doen, en ook erg goed.

Dit was de tag, ik vond hem erg leuk en origineel! 

Wat koop jij het liefst zo snel mogelijk opnieuw al zou jouw make-up stash verdwijnen?
5 opmerkingen:

 1. Die beautyblender vind ik ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat we geen trekpleister in de buurt hebben anders was ik die fake beautyblender ook gaan halen! :D Leuke tag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het Boozypalet is echt prachtig, hele mooie kleurtjes die makkelijk draagbaar zijn! Als er een drama gebeurde en al mijn make-up verdween, zou ik zeker de Bourjois Healthy Balance powder kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als ik geen make-up meer zou hebben zou ik zo snel mogelijk mascara kopen. Die kleurtjes van het palet vind ik ook echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...