donderdag 13 december 2012

I Hit The Pan!


Make-up gebruik ik bijna iedere dag, en ja dan raak je wel eens de bodem. Vandaag weer eens een 'I Hit The Pan!' artikel. Stiekem vind ik het wel leuk om de bodem van een product te raken, beetje dom eigenlijk haha. Maar het is een teken dat je weer wat nieuws uit kan proberen, en dat is altijd leuk! Kijk en lees snel verder!

Catrice Skin Finish Compact Powder

Als eerste heb ik eindelijk de pan geraakt in mijn poeder! Ik heb hem al een hele tijd en echt super vind ik hem niet, wel prima om hem helemaal op te maken. Zo als je ziet is de pan al aardig groot, en dat vind ik leuk! Ik had deze poeder des tijds gekocht voor de helft van de prijs, dus 2,00 euro dat is natuurlijk geen geld. Ik zie er naar uit om een nieuwe poeder te proberen, maar eerst deze helemaal opmaken.

Bart Smit Technic Electric Beauty palette

Het palette van Bart Smit is misschien wel het meest besproken oogschaduw paletteje van de laatste tijd geweest. Ook ik kon hem zeker niet laten liggen, en had er een tijdje geleden een artikel over geschreven. Ik heb hier de pan geraakt in de licht gele shimmer kleur. Ik gebruik deze kleur als een highlighter, hij 'warmt' mijn ooglook mooi op! Hier vind ik het ook wel een beetje jammer dat ik de pan heb geraakt, ik vind het namelijk een erg mooie kleur.

Catrice Allound Concealer Palette

In het concealer palette van Catrice heb ik twee pans geraakt. Eentje in de roze concealer die gebruik om de donkere cirkels rondom mijn ogen te camoufleren. De donkerste kleur uit het palette heb ik vooral gebruikt om de rode plekjes weg te werken. Deze kleur lijkt misschien wel te donker, maar hij is precies goed. Het kan makkelijk zijn dat als het echt winter word dat ik dan de middelste kleur moet gebruiken.

Essence Sun Club Palette in 02 Long Beach

Dit super budget palette heb ik al een hele tijd geleden gekocht. En over een paar kleurjes in het palette ben ik best tevreden, onder andere over de kleur waar ik de pan heb geraakt. Ook dit is een mooie zacht gele highlighter die ik erg mooi vind onder het wenkbrauw, maar ik gebruik hem ook vaak in mijn binnenste ooghoek. In de donkerste bruine kleur (niet te zien op de foto) zou ik binnenkort ook wel de pan raken! 

BoozyShop 88 Matte Palette

En als laatste heb ik de pan geraakt in een mooie mat bruine kleur in het 88 palette van de Boozyshop. Deze kleur heb ik de afgelopen tijd heel veel gedragen, hij is perfect voor een simpele ooglook. Hij is niet te fel, maar heeft wel goede pigmentatie. Ook bij deze vind ik het wel jammer dat ik de bodem ben geraakt.


Bij welke producten heb jij de 'pan' geraakt?

6 opmerkingen:

 1. Grappig om te zien, ik heb de laatste tijd de pan 'gehit' van mijn Rimmel pressed powder en 2 kleurtjes in hetzelfde sunclub palette :p Maar ik vind het nooit zo leuk, want dan is een fijn product bijna op haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wouw veel pans heb jij! ik heb er alleen eentje in een blush.xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je er al veel! ik heb er een in een monoo eyeshadow van Catrice & in een blush :) Mooie producten ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het eigenlijk altijd jammer als ik bij een product de pan raak, want als dat gebeurt betekent dat dat ik het een fijn product vind. Dan wil je niet dat hij op gaat natuurlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Altijd jammer vind ik, vooral bij dure producten! Ik heb de poeder van Catrice ook, vind 'm erg fijn juist.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tof om te zien. ik heb het echt amper voor dat ik de pan raak bij een product.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...