woensdag 12 december 2012

Mineralissima | Rice Finish Veil Powder


Van de webshop MILD Cosmetics hadden wij de mogelijkheid gekregen om een Mineralissima product te testen. Het gaat hier om het product: Rice Finish Veil, een losse minerale poeder/highlighter. Omdat deze poeder is een losse vorm is, heeft het een verpakking met gaatjes. Dit vind ik zelf altijd iets lastiger werken, omdat je meestal last krijg van fall-out. Verder vind ik de verpakking wel erg mooi en gewoon simpel.

Mineralissima
Het merk Mineralissima zelf bestaat sinds 2008. Ze zijn gespecialiseerd in minerale make-up. Dat blijkt natuurlijk aan hun naam. Het merk is nog niet echt bekend en dat is jammer! Ze hebben naast poeders ook foundation, lipglosses, oogschaduws en nog veel meer. Minerale make-up biedt ook nog andere voordelen: het verstopt je poriƫn niet, verzacht de huid meer en minder kans op allergische reacties. En dat is natuurlijk beter voor je huid! Het merk Mineralissima is daarnaast ook gewoon voor goede prijsjes te koop, en dat is zeker voor minerale make-up erg fijn.

Wat belooft het product? Het belooft vet te absorberen en een ideale finishing touch te geven. Dit product is voor name de vettere huidtypes.

Alle poeders, dus ook deze zijn van Mineralissima hypoallergeen en parfumvrij. Het is een zijdezachte verzorging van gemalen mineralen.


 


Het product op de huid. Als je het uitwrijft zie je vrijwel niks meer, daarom geen fullface foto. De poeder geeft heel erg subtiel een paar glittertjes, maar dat valt nauwelijks op. Als highlighter is hij dus niet te gebruiken. Hij matteert wel, dus voor je vette huid is hij zeker geschikt voor. Hij blijft redelijk lang zitten, net als de meeste poeders. Deze poeder is trouwens ook heerlijk zacht!

Conclusie: Fijne matterende poeder, hij is niet als highlighter te gebruiken, maar voor normale poeder die je af en toe moet bijwerken is hij prima! Minerale make-up heeft allerlei voordelen en dat maakt deze poeder ook wel specialer.

Deze Mineralissima poeder is te koop bij MILD Cosmetics voor 14,00 euro. Je hebt daarnaast ook nog andere varianten van deze poeder. 8 opmerkingen:

 1. Nooit van gehoord, lijkt me best fijn!

  x http://beautysparklesss.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah tof! Ik heb zelf een groene, blauwe en paarse minerale oogschaduw! x

  beautybeatsbrains.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw ziet er mooi uit & leuk dat jullie dit mochten testen :D Ik volg jullie ook nu, jullie hebben echt een hele leuke blog !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook een paar oogschaduws van dit merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik ook een mineral powder (niet van dit merk) ik tik meestal een beetje poeder in het dekseltje en breng het dan aan. Dat scheelt geknoei en je kunt het beter doseren.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...