maandag 3 december 2012

NOTD | Essie Head MistressLaatst was ik in de Etos en heb ik uit het 50% vak van Essie een prachtige lak meegenomen. Niet alleen om de prijs, maar ook zeker om de kleur sprak hij me erg aan.Het lakje heet: 'Head Mistress' en is echt een prachtig rood lakje zo in de verpakking. Er zit 13,5 ml in één potje. En dat is aardig wat. 


Dan het kwastje. Zoals bekend staat zijn de kwastjes van Essie echt heel erg handig. Tenminste, dat vind ik wel. In één veeg heb je heel je nagel bedekt met deze mooie rode lak. 

Op de foto's lijkt dit lakje wat meer feller dan in het echt. Op de laatste foto zie je goed hoe hij in het werkelijkheid er uit ziet. Hij neigt naar bordeaux rood, maar is het toch niet. Ik vind hem echt heel mooi, zo'n vampierrode kleur die echt bij de herfst past.
Enigste nadeel van dit lakje dat hij niet in één laagje of twee laagjes dekt. Als je hem echt goed wilt laten dekken zijn drie laagjes noodzakelijk. Voor de rest lakt hij perfect. Het lakje is niet te dik of te waterig, gewoon precies goed.

Heb jij al een Essie lakje?

7 opmerkingen:

 1. Heel mooi kleurtje, ik houd echt van rode nagellak ^^ Alleen vind ik het wel een groot nadeel dat 'ie 3 laagjes nodig heeft, zo geduldig ben ik niet haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi lakje hè! Indd jammer van de 3 laagjes maar Essie nagellak droogt snel dus daardoor vind ik het een minder groot probleem!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi lakje, jammer dat ie zoveel laagjes nodig heeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooi lakje, jammer dat ie zo slecht dekt..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi kleurtje! Jammer van de laagjes, maar meestal dekken de lakjes van Essie minder goed, maar ze drogen snel dus dan vind ik het geen probleem :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie kleur voor de herfst! Jammer dat 'ie niet zo goed dekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kleur al helemaal voor zo een leuk prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...