zondag 2 december 2012

Opgemaakt | November


November is weer voorbij en dat betekend dat ik weer nieuwe dingetjes heb opgemaakt! Op een één of andere manier vind ik opmaken echt heerlijk, want dat betekend ook weer dat er plek is voor nieuwere spulletjes.
Action Nagellak Remover Pads | Essence Mini-vijl

Over de Action Remover pads hebben jullie al wat over gelezen. Ik vind deze pads ontzettend fijn om mijn nagellak er af te halen en gebruik ze ook keer op keer. Mijn echte nagellakremover pak ik nu nauwelijks omdat dit veel handiger en sneller is. Nog een pluspunt: het stinkt ook niet zo. Daarnaast een Essence mini-vijltje. Niet echt een boeiende vijl, maar je kunt je nagel er niet meer echt mee vijlen. Tijd om hem weg te gooien, dus!

Re-buy? De pads kan je zo weer terugverwachten. Vind ze echt fijn, maar de vijl kan in de prullenbak blijven. Ik betwijfel of ze trouwens nog wel te koop zijn.


Sample Korres Showergel | Sample Toni & Guy Shampoo

Twee producten uit Truly Yours boxen. Een heerlijke showergel van Korres. In de eerste instantie vond ik hem niet zo lekker ruiken, maar eenmaal gedoucht ruikt hij anders en lekkerder! De geur blijft licht achter, maar blijft nog wel een tijdje zitten. Een heerlijke douchegel. Daarnaast de welbekende Toni & Guy shampoo. Niks bijzonders aan en vind hem eigenlijk niet zo fijn. Ik zie niet echt veel verschil met andere shampoo's, sterker nog: vind hem slechter.

Re-buy? Beide zou ik niet opnieuw/zelf kopen. Ondanks dat ik de showergel echt heerlijk vond, is het geen reden om hem te kopen aangezien ik nog tientallen showergels over heb. De shampoo van Toni & Guy is wel duidelijk, denk ik. 


Nivea Pure & Natural Reinigingsmelk | Essence Lash & Brow gel

Mijn reinigingsmelk is opgeraakt! De Nivea Pure & Natural reinigingsmelk was heerlijk verfrissend en ik vond hem erg fijn. Jammer van de duurdere prijs, van rond de zes euro, maar hij is het wel waard. Mijn huid reageert er goed op en volgens mij verzorgt het mijn huid ook nog eens goed. Daarnaast mijn Essence Lash & Brow gel die al voor de derde keer in dit artikel is belandt.

Re-buy? Jep, beide producten komen mijn winkelmandje weer in! Allebei ontzettend fijne producten.Action Max Blush/Highlighter

Hij is dan niet helemaal opgemaakt, maar volgens mij is het reden genoeg om hem weg te doen als je alleen al naar de verpakking kijkt. Hij is helemaal uit elkaar, en dat is al een tijdje zo. De blush is wel oké, en hij geeft goede pigmentatie af, maar met zo'n verpakking moet hij gewoon weg.

Re-buy? Ik denk niet dat ik hem snel opnieuw zou kopen omdat hij zo snel kapot gaat en ik heb genoeg blushes liggen. 

Dit waren mijn opgemaakt producten voor deze maand! Tot de volgende maand maar weer, haha.


3 opmerkingen:

  1. Er zitten fijne producten tussen. Ik heb deze maand een maskertje van Yves rocher op gemaakt, een kohl pencil van catrice en een hele lekkere shampoo van Rituals <-- dat word sowieso een rebuy! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. aardig wat opgemaakt, zelf koop ik altijd de hema wenkbrauwpotlood opnieuw de kleur voor blonde haartjes haha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aardig wat opgemaakt! Er zitten fijne producten tussen!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...