maandag 10 december 2012

Parfum | Peace Love & Juicy Couture


Ik heb heel lang getwijfeld om dit parfum te kopen. Iedere keer als ik een parfumerie in stapte deed ik hem op, ik vind hem zo lekker! Toen ik voor mijn verjaardag een aantal cadeaubonnen had gekregen moest ik hem dan toch kopen, Peace Love & Juicy Couture.  Lees snel verder!Het flesje zit in dit prachtige fel roze doosje. Zelf heb ik de parfum in 30 ml gekocht.Is dit geen plaatje! Het is een vrolijk kunstwerkje op je wastafel met het gekleurde bandje en het mooie gouden embleem. Het flesje straalt luxe op een speelse manier uit, maar de geur is natuurlijk ook heel belangrijk. 

De topnoten zijn citroen, hyacint, zoete appel en zwarte bes. In het hart (hihi) zitten jasmijn, magnolia, Malibu poppy (???), wilde kamperfoelie en lidebloesem. En in de basis zitten iris, patchoulibloesem en musk. Zo zie je dat het een lekker zoet luchtje is. Als je het luchtje net opspuit is hij ook erg zoet, de topnoten zijn erg aanwezig. Na een tijdje lijkt het luchtje wat zwaarder te worden en gaan de basisnoten een grotere rol spelen. Het is het perfecte luchtje voor mij, niet te licht en niet te zwaar. Lekker fris, bloemig en zoet. Wat ook een erg groot voordeel is, is dat je het luchtje lang blijf ruiken, zelfs de hele dag! Wel word de geur aan het einde een stuk minder fris, maar dit is ook wel logisch. 


Yes, ik ben super blij met mijn nieuwe aankoop! Het is misschien meer een lente luchtje, maar voor de winter kan hij er ook prima mee door. 

Peace Love & Juicy Couture is o.a. bij de DA te koop.

30 ML is 43,50 euro
50 ML is 61,95 euro
100 ML is 87,95 euro. 

Wat is jouw favorieten luchtje?


Sorry, voor de wat gelige foto's! 


6 opmerkingen:

 1. Wat een mooie flesje en de geur lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmmm lijkt me een heerlijk luchtje! En het flesje is prachtig<33

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het flesje is prpachtig! Alleen daarom zou ik hem al willen kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het flesje is prachtig l! Het luchtje zelf lijkt me ook lekker...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waar heb je 'm gekocht? Bij de Ici Paris hebben ze 'm nu namelijk met 70% korting dus dat is echt ontzettend goedkoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I love juicy <3 Ik heb nu mijn 2e flesje en zooo lekker. Echt een sterke geur dus je doet er ook heel lang mee !

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...