vrijdag 15 februari 2013

Catrice Nieuwe Producten | Gelliner + Camouflage CreamToen ik naar Rotterdam ging ben ik ook naar de Kruidvat gegaan om de nieuwe producten van onder andere Catrice en Essence te checken. Uiteraard nam ik wat mee en hier bij het review van de Catrice producten. 
De producten die ik had gekocht waren een gelliner (050 Black Jack With Goldie Hawn) en een Camouflage Cream (010 Ivory). De gelliner trok mij vooral aan omdat het een zwarte eyeliner zou moeten zijn met gouden glittertjes/deeltjes erin.


Laten we beginnen met de concealer. Het is dus 010 Ivory, naar mijn idee de lichtste kleur die ze hadden. De verpakking is lekker klein en compact en ziet er gewoon normaal uit. 


Dit is de concealer op mijn huid. Hier lijkt hij zelfs wat te donker, maar vooral gelig. Ik vind hem handig voor mijn rode plekjes rond mijn neus, want hij dekt goed! Het is een goed dekkende concealer voor onder andere rode plekjes. Voor onder mijn ogen gebruik ik een andere concealer, want dat vind ik toch wat fijner werken. 


En dan de gelliner, waar ik √©rg benieuwd naar was. De letters op de verpakking zijn goud gekleurd, leuk gedaan. Voor de rest de normale standaard verpakking van de gelliners. 


Je ziet hier heel klein beetje de gouden glitters zitten. Maar niet echt spectaculair.


En ja.. de gouden glitters zijn dan ook ver te zoeken. Dat is erg jammer, want dat was de reden dat ik hem kocht. Het is eigenlijk gewoon een zwarte eyeliner, toen ik hem opdeed viel het ook echt niet op. De eyeliner is daarnaast wel gewoon fijn in gebruik en blijft de gehele dag goed zitten. Dat is dan weer een pluspuntje! 


Beide fijne producten. Als je de gelliner voor de gouden deeltjes koopt, zal ik meteen voor een zwarte eyeliner gaan. Maar voor de rest zijn het prima producten en natuurlijk helemaal niet duur.

De gelliner kost 3,99 euro en de concealer 2,99 euro.

9 opmerkingen:

 1. Ik heb ze allebei en vind ze allebei erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zien er beiden goed uit, maar inderdaad, de gouden glitter is ver te zoeken. Ach, als zwarte eyeliner lijkt 'ie me wel heel fijn (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Producten van Catrice vindt ik altijd wel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou van Catrice, en helemaal niet duur! ;)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben benieuwd haar de concealer. De concealer ziet er qua uiterlijk een beetje uit als een concealer van Mac.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de producten van Catrice zo fijn!
  Leuke blog hebben jullie meiden!

  XO The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...