woensdag 13 februari 2013

Sans-Online Bloggers Battle


Misschien heb je het al op een paar blogs gezien de 'Sans-online bloggers battle'  De online webshop daagt bloggers uit voor een battle, lees snel verder!

Ik denk dat Sans-online wel een bekende webshop is, maar toch nog even een korte uitleg. Op Sans-online kan je kleding en accessoires kopen van heel veel merken als Vero Moda, Only en Garcia. Het is een erg leuke webshop.


De battle
Maar wat is de Sans-Online bloggers battle. Dit is een battle waar Sans-online bloggers uit daagt om een mooi en leuk artikel te schrijven over hun webshop. Ze maken hierin één of meerdere collages met de producten die op Sans-online.nl worden verkocht. Je kan er een gigantische prijs mee winnen, namelijk een 500 euro tegoed bon!  Dat is het proberen zeker waard. Klik hier voor meer informatie als jij ook een gokje waagt naar de prijs. 


Mijn idee voor deze battle is het maken van drie verschillende outfits met de producten die op Sans-Online worden verkocht. Simple but stylish. Er is niets mis met een makkelijke outfit met sneakers, toch? Het vest heeft een gave print en maakt de outfit helemaal af. Het shirt heeft een prachtige figuur en staat heel mooi bij de bordeaux rode broek en een simpele stoere clutch maakt de look helemaal af. 


Deze outfit is mijn favoriet. Ik ben helemaal verliefd op de jas, die ga ik ook zeker kopen als ik win. Ik heb hem gecombineerd met een tas in een felle bruin tint zodat de tas er echt uitspringt. Een lichte spijkerbroek maakt de look weer wat beter passend bij de lente. Een lang zwarte top is perfect en past overal bij. Kort op, I love it!


En de laatste outfit. Een kleurrijke jurk met een geweldige print heb ik gecombineerd met nude laarsjes. Met een leggin is de jurk draagbaar voor het Nederlands weer. De riem zorgt er voor je figuur beter uit te laten komen en een de zilveren ketting maakt de outfit leuk en speels af.

Dit waren de drie outfits, laten me weten wat je er van vind! Sans-Online is een erg leuke webshop en ik zal zeker een kijkje nemen. Andere bloggers die mee doen, veel succes!


8 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...