woensdag 13 februari 2013

Fogan Nailpolish + Giveaway!


Ik denk dat bij de meeste het super goedkope merk 'Fogan' wel bekend is. Vandaag test ik drie lakjes en mag ik er ook nog drie weggeven, hoe gaaf! Lees en kijk snel verder.
Dit zijn mijn allereerste Fogan producten. Ik heb er al wel wat dingen van gelezen en was erg blij dat ik deze mocht testen. Voor de mensen die het merk nog niet kennen, Fogan is een super cheap online webshop die naast nagellak ook nog blush, eyeliner, bronzer en nog veel meer verkoopt. De prijzen zijn 0,99 cent per stuk, je kan ze ook in een display krijgen. Klik hier als je een kijkje wilt nemen op de site. 
Kleur 02 is een prachtige aqua blauwe kleur, hij is perfect voor de lente. 


1 laagje. Hier moet zeker nog een goede laag overheen. 


2 laagjes, dit is wat ik wil. Het is echt een hele mooie kleur al zeg ik het zelf. Als je echt optimale dekking wilt zou ik voor drie laagjes gaan, maar zelf vind ik dit al goed genoeg. 


Een lekkere neon roze. Echt heel gaaf, dit is nummer 07.


Deze kleur dekt prima met 1 laagje. De kleur is in het echt nog veel feller dan op de foto. Kleur 22 is een mooie glitter lak met goud, blauw en rood. Hier heb ik de lak over de het aqua blauwe en het roze lakje gedaan. Het is een leuke glitter lak die lekker vrolijk is.

Ik had echt niet verwacht dat het van die fijne lakjes zijn, helemaal niet voor die prijs. Ik ben er helemaal happy mee en raad ze zeker aan.


En dan de giveaway! Wij mogen deze drie lakjes weg geven, natuurlijk zijn die nog niet gebruikt! Hier moet je wel een aantal dingen voor doen:

Wat moet je doen:
- Je moet je aanmelden op de nieuwsbrief van Fogan (klik hier)
- Volg ons op bloglovin en like dit artikel 

Extra kans:
- Volg ons op twitter en stuur een tweet de wereld in over deze winactie, hierin moet onze twitternaam en een link is staan (@glossiequeen) (+1)
-Zet een linkje in de sidebar van je blog (+2)
-Volg op Bloglovin en GFC (+1)

Heel veel succes! De uitslag word bekend gemaakt op onze blog en die zal plaats vinden over ongeveer 1 week.

Wat vind jij van de Fogan lakjes?
10 opmerkingen:

 1. Wauw mooie lakjes, ik doe mee! Ik volgde jullie al via Bloglovin en heb het bericht geliked, en ik heb me aangemeld voor de Fogan nieuwsbrief! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leukk,, ik doe mee, ik heb het artikel geliked en mij aangemeld voor de nieuwsbrief. Ook volg ik jullie al op bloglovin (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe graag mee, volgde al via bloglovin, artikel is geliked en aangemeld voor de nieuwsbrief.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie lakjes, ik doe erg graag mee.
  Ik volgde jullie al met GFC & Bloglovin en ik was ook al ingeschreven bij Fogan met dit e-mail adres: justlikealovelyfairytale@hotmail.com
  Ik heb geliked.

  Ik volgde jullie ook al met twitter en heb net een tweet gestuurd: https://twitter.com/jlalfairytale/status/301715693966094336

  Liefs, Esmée

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De lakjes zien er erg mooi uit, kan haast niet geloven dat het zo cheap is! Om kans te maken ben ik ingeschreven voor de nieuwsbrief van Fogan (via gnoeft@hotmail.nl) , en volgde ik je al op Bloglovin. Ik ben de 8e liker.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doe ook mee. Deze nagellakjes vind ik erg mooi, maar ik moet bekennen dat dat voor bijna elke kleur nagellak geldt.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...