maandag 11 februari 2013

Shoplog | Primark + meer


Afgelopen zaterdag ben ik naar het Alexandrium geweest. Zoals jullie misschien wel weten zit daar de bekende Primark! Ik heb daar een aantal dingetjes gekocht. Niet alleen bij de Primark, ook een paar dingen uit andere winkels. 




12,00 euro

Laat ik dan beginnen met de Primark, dit shirtje ziet er op het eerste gezicht een beetje raar en lomp uit. Dat komt door dat de mouwen 'aan elkaar' zitten. Dit shirtje moet je dus echt aan zien. 


8,00 euro

De kleur van dit shirtje is wat anders dan op de foto. Hij is in het echt meer bordeaux rood. Erg leuk vind ik deze, vooral de studs maken het af.


9,00 euro

Dan een topje, alvast voor de lente/zomer! Hij is lekker fel en dat vind ik er juist leuk aan. Ook nog wel leuk te combineren met een blazer.


15,00 euro

En een broek! Ik heb eigenlijk genoeg broeken thuis liggen, maar voor 15,00 euro kan je een goedzittende broek niet laten liggen. 


De Primark heeft naast leuke kleding ook leuke sieraden en andere accessoires die je meteen in je mandje wilt gooien! Ik kocht hier drie sieraden. De ketting met de veertjes kostte maar 3,00 euro, het armbandje met de spikes ook en de roze ketting 5,00 euro. 


Dan een aantal random dingetjes. Zoals geurstokjes, haha. Deze pakte ik uit de rij voor 3,50 euro, altijd leuk voor op je kamer bijvoorbeeld. De doekjes 1,50 euro en dan heb je er twee. En als laatste een setje met een klein spiegeltje, kam en borsteltje voor op school voor 1,50 euro.


Je hebt bij de Primark ook beauty, ik nam deze mee. Vier lakjes voor 2,50 euro. Ben erg benieuwd en hier komt ook nog een artikel over. 



16,95 euro (Only)

Dan een vestje wat ik niet bij de Primark heb gekocht, maar bij de Only. Ik vind dit vestje echt heel erg leuk, hij heeft zo'n 'waterval' effect als je hem aan hebt en de leren stukken op je schouders maken het natuurlijk helemaal af. 


Als laatste heb ik bij de Kruidvat make-up gekocht van de nieuwe collecties. Ik kwam eigenlijk voor het Nude palette van Catrice, maar deze was ik de twee Kruidvaten allebei uitverkocht. Als eerste de Camouflage Cream van Catrice en een gelliner (Black Jack with Goldie Hawn) een zwarte gelliner met gouden deeltjes/glittertjes.. ben erg benieuwd! De concealer kostte 2,99 euro en de gelliner 3,99 euro. Dan een nieuw product van Essence! De I <3 Punk Jumbo Eyeliner pen, een lekkere dikke eyeliner die hopelijk ook lekker zwart is! Hij kostte mij 2,59 euro. Koopje, dus!

Ik heb weer leuke dingen geshopt en van de nieuwe producten komt ook nog een review van online! :-)

11 opmerkingen:

  1. Superleuk lenteshirtje, en het spikes armbandje vind ik ook heel gaaf! ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  2. je hebt leuke spulletjes en kleding shopt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hee die spikes armband heb ik ook ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wauw heel leuke dingetjes ! dat blauwe topje is echt heel mooi ! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die sieraden zijn geweldig! Ik ga er volgende week weer heen en dan ga ik daar zeker even naar zoeken :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind dat primark vooral heel veel mooie basics heeft! Ik kan niet wachten op de primark in Eindhoven, want dat is voor mij niet ver reizen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super leuke spulletjes gekocht! Ik vind vooral die spikes armband super leuk! x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke aankopen heb je gedaan. Die roze ketting is gaaf! X

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...