vrijdag 15 maart 2013

Fogan Make-up | Foundation


Fogan make-up wordt steeds bekender. Het low-budget merk is alleen online te koop en verkoopt meer dan alleen nagellak! Ik heb een Fogan foundation getest, kijk snel voor mijn mening.
De verpakking ziet er naar mijn idee erg goedkoop uit. Maar goed, dat is deze foundation natuurlijk ook. Het zit in een tube verpakking. Deze foundation zegt dat hij een vernieuwde formule heeft en daardoor meer dekt..
Als eerste toen ik heb op mijn hand deed, was de geur. Nee, geen geslaagde geur. Het was in ieder geval een chemisch luchtje.


Dit is de kleur 01, dus de lichtste kleur die ze hebben. Hij is dan ook erg licht, perfect voor mijn huid. Zoals je ziet is dit mijn hand vóór de foundation.


En dit nadat ik heb uitgesmeerd. Ik vind het raar dat de foundation zegt dat hij goed dekt. Hij dekt niet zo goed, en je ziet hem ook nauwelijks. Nadat ik hem uitgesmeerd krijg je ook een aardig vettig laagje, logisch, want het is op oliebasis. Maar voor mijn vette huid is dit dus geen goede oplossing. Een poedertje is dus noodzakelijk.


Conclusie: Een hele goedkope foundation voor slechts 0,99 euro én voor de hele lichte huid. Maar hij dekt niet geweldig, ruikt niet lekker en geeft een vet laagje. Voor in de zomer misschien een optie, voor als je wel wat op wilt hebben, maar niet té veel. 


De Fogan foundation is te koop op www.fogan.nl voor 0,99 euro.

9 opmerkingen:

 1. Hmm, skippen..! Maar ach, voor € 0,99 kun je ook niet zoveel verwachten, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik twijfel al een klein tijdje over deze foundation, en dan meer over welke kleur ik moest bestellen.. Zelf houdt ik nooit van een heel erg dekkende foundation, ik ben meer voor het minder dekkend resultaat. Ik twijfel wel nog steeds, wel jammer van de geur.
  Maar voor die €0,99 kan ik het altijd proberen..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goede review! Kende het merk eigenlijk nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor dat geld is het de moeite van het proberen waard ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog nooit van deze foundation gehoord! Ik heb net zo'n lichte huid als jij en ben geen groot fan van te dikke dekking, dus voor mij misschien het proberen wel waard...en inderdaad, voor 99 cent hoef je het niet te laten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goede review! Misschien probeer ik 'm wel eens ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. fijne review! Ik zat te twijfelen, maar ga deze nu toch niet kopen xD

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...