maandag 4 maart 2013

Movies of the month #5

Melina-abertura8_large

De maand februari is voorbij en ik heb weer een paar leuke films gekeken. Hier laat ik de trailers zien en mijn mening over de films die ik heb gezien. Benieuwd?De verbouwing


Het verhaal gaat over de succesvolle plastisch chirurg Tessa (Tjitske Reidinga), die op het punt staat haar privékliniek te openen. Maar gelukkig is ze niet. Haar huwelijk dreigt op de klippen te lopen. Tegelijkertijd lijkt de verbouwing van hun huis een ramp te worden. Als Tessa zich vervolgens inlaat met een oude vriend (Peter Blok), lijkt er geen uitweg meer mogelijk.
Deze film heb ik als laatste van allemaal gekeken. Een Nederlandse thriller met onder andere Tjitske van Gooische Vrouwen. Het begin was een beetje hetzelfde, naja, laat ik het zo zeggen: de thriller moest even 'opkomen', haha. Ik vond de film uiteindelijk wel leuk.

Cijfer: 7,5

Daddy Day Care


Wanneer Charlie en zijn beste vriend Phil hun baan verliezen bij een grootschalige bedrijfsreorganisatie, zit er voor beide mannen niets anders op dan hun zoontjes weg te halen uit de prestigieuze Chapman Academy. Zonder concrete vooruitzichten op de arbeidsmarkt besluiten de twee vaders de opvoeding van hun peuters voor hun eigen rekening te nemen. Sterker nog, ze voelen zich geroepen een eigen kinderdagverblijf op te richten, het 'Daddy Day Care'.

Een geweldige en komische film kan ik je vertellen. Er zaten echt leuke stukken in en het feit dat ze een eigen Daddy Day Care beginnen is natuurlijk wel het aller leukste, dat het hun niet altijd lukt zie je ook heel duidelijk terug, haha.

Cijfer: 8 

Elvis left the building


Harmony Basinger is geboren tijdens een Elvis-concert en op één of andere manier is zij een bloedverwant van de zanger. Per ongeluk vermoordt ze een paar Elvis-imatators en daarom wordt ze achternagezeten door de FBI. Dit geeft een paar komische momenten samen met een 'nieuwe vlam' die ze tegenkomt.

Een film waarvan ik eigenlijk nooit had gehoord, maar toen ik ziek was had ik aardig wat films gekeken. En waaronder deze. Het gaat dus over Harmony die een bekend make-up merk verkoopt, per ongeluk vermoordt/doodt ze allerlei Elvis-imitators en wordt ze achterna gezeten door de FBI. Leuke en grappige meidenfilm, verder niet. Haha.

Cijfer: 7,5

The Surprise Party


Ozzie wordt dertig! Om dit te vieren besluit hij zijn vriendin Penny ten huwelijk te vragen. Met de ring in zijn broekzak en het aanzoek brandend op zijn lippen, wordt Ozzie echter geconfronteerd met een reeks vervelende verrassingen die zijn romantische plannen flink in de weg staan. Voor zijn verjaardagsfeestje is afgelopen krijgt Ozzie te maken met zijn stuntelende huisgenoten, zijn bedrieglijke ex-vriendin en de duistere geheimen van zijn aanstaande bruid...

Ook een film die ik heb gekeken toen ik ziek was. Het was niet zo'n hele boeiende film, eerlijk gezegd. Er gebeuren natuurlijk wel dingen, maar heel heftig is het niet. Wel een beetje zielig voor hem, haha.

Cijfer: 6

Verliefd op Ibiza


Ibiza is het partyeiland bij uitstek. De witte stranden, blauwe zee, grote clubs, beroemde DJ’s en mooie mensen hebben een aantrekkingskracht op iedereen. De film gaat over elf mensen, in vier verhaallijnen op één eiland. Iedere bezoeker komt met zijn eigen reden naar het partyeiland. Maar alle verhalen komen onverwachts samen als Armin van Buuren komt draaien op het eiland.
Jaaaa, een bioscoopfilm! En wat voor één, zeg. Haha, echt een geweldige meidenfilm is Verliefd op Ibiza. Ik heb genoten, echt. Ik vond het werkelijk jammer toen de bioscooplichtjes weer aangingen, haha. Ik vond de verschillende verhaallijnen erg leuk en alhoewel heel de film erg voorspellend was maakte mij dat helemaal niet uit. 

Cijfer: 8,5

Dit was een greep uit de filmen die ik heb gezien deze maand, welke films hebben jullie allemaal gezien? 

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...