dinsdag 5 maart 2013

L'Occitane | Handcrèmes


L'Occitane is bij mij bekend geworden door de handcrèmes. Ik heb er vaak goede dingen over gelezen en werd erg benieuwd. Aangezien ik in deze winter super erg last heb van droge handen kwamen deze wel van pas. Lees snel verder!


De ingrediënten. Helaas bevat deze handcrème alcohol. Alcohol droogt vaak uit, maar wat wel een super fijn ingrediënt is is Shea Butter. Shea Butter voedt weer heel erg. Wel zijn alle producten natuurlijk, me like!De eerste die ik heb getest is de originele handcrème. Het is een simpele zilveren verpakking en bevat  30 ml. De handcrème heeft 20 % Shea Butter, dit vind ik echt een super ingrediënt. 
Het is een dikke witte crème die makkelijk uitsmeert. Je hebt dan ook maar een kleine hoeveelheid nodig. Hij trekt snel in en zorgt voor een soepele en zachte handen. Ook blijven je handen de hele dag door lekker zacht! Super! En van de alcohol heb ik geen last!

De ingrediënten zijn ongeveer hetzelfde als die van de vorige. Ook deze bevat alcohol en Shea Butter, maar ook honing! 


Als eerste de verpakking. De verpakking is wit en super cute met het kleine beertje! De werking is voor de rest het zelfde. Hij voedt goed en je handen blijven de hele dag zacht en soepel. Deze ruikt wel wat lekkerder, namelijk (je verwacht het al) naar honing! Ook deze substantie is wit en dik en smeert fijn uit. 


Wauw! Ik ben erg tevreden over deze handcrèmes! Ze zijn beiden fijn in gebruik en werken super. 


Beide handcrèmes kosten 7,00 euro en zijn online (klik hier) en in de L'Occitane botieks verkrijgbaar. 

Heb jij de L'Occitane handcrèmes wel eens gebruikt?

4 opmerkingen:

 1. Lijken me ontzettend fijn, ik heb ze wel eens gezien maar twijfelde... ik ga ze nu denk ik toch wel kopen (:!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik wil hun handcreme's ook een keer proberen,hoor er zoveel goede verhalen over en ik vind de verpakkingen ook zo leuk hihi (:
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. L:ijken me erg fijn! De verpakkingen zijn echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De verpakking vind ik zooo leuk, die met het beertje is gewoon té schattig :-) De inhoud is natuurlijk ook belangrijk en die ziet er ook heel fijn uit.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...