woensdag 6 maart 2013

Opgemaakt | Februari


Producten opmaken! Het blijft een leuke taak, haha. Ook in de maand februari heb ik een aantal dingetjes helemaal opgemaakt. Benieuwd?Action reinigender Porenstrip rare naam eigenlijk als ik het zo bekijk, haha. Maar dit is dus een Action product, denk ik wel bekend bij de meeste mensen. Een poriënstrip! Werkt prima en dit is al mijn derde doosje zo ongeveer.

Action Nagellak Remover Pads pads waarmee je je nagellak eraf kan halen. Voor mij werkten ze! Ik vond het altijd wel erg handig, je kon het even zo pakken en je nagellak er af halen. Het werkt heel snel en makkelijk.

Re-buy? Beide producten zou ik gerust opnieuw kopen omdat ze gewoon werken en hun werk goed doen.


Lavender Hand & Nail cream als ik het goed heb zat deze handcrème met een handsoap in één setje en die was te koop bij de DA. In deze tijd verslind ik handcrèmes, zo droog zijn mijn handen! Deze is dus ook opgegaan. Gewoon wel fijn, alleen trekt niet zo snel in. 

Lancaster Aqua Milk Absolute Moisture een crème die ooit in de Truly Yours box zat. Smeert lekker en ruikt ook heerlijk, maar ik had het idee dat de crème zelf niet zo veel voor mijn huid deed.

Re-buy? Beide producten zijn gewoon, maar ik zou ze niet opnieuw kopen omdat er simpelweg gewoon betere producten zijn.Andrélon Droog Shampoo weliswaar een sample product, maar dat geeft niet. Een droogshampoo van Andrélon. Deed zijn werk goed, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar die van Batiste.

Re-buy? Niet echt, omdat ik toch liever Batiste heb. Maar hij was niet slecht.


Bruno Banani parfum Magic Woman een parfum! Ik maak nauwelijks of zelden parfums op, maar er is er toch echt eentje opgegaan. Deze is van Bruno Banani en ik vind hem echt heel lekker ruiken. Hij blijft ook nog wel lang zitten en dat voor een parfum die onder de 'goedkopere' valt. 

Re-buy? Ik koop eigenlijk nooit dubbele parfums, maar ik zou het gerust doen bij deze omdat de geur gewoon lekker is!

Dit waren mijn opgemaakt producten, wat hebben jullie allemaal opgemaakt?

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...