woensdag 24 april 2013

Catrice | Re-touch Light-refecting Concealer


Ik ben altijd opzoek naar een goede concealer. Ik heb er al veel geprobeerd, maar nog nooit een licht reflecterende concealer. Ik heb wel eens gehoord en gezien dat Chanel er eentje had, maar die is best wel prijzig. Dus ik vond het wel heel leuk dat ik zo'n concealer vond bij Catrice in het assortiment. Ik werd nieuwsgierig en nam hem mee. Lees snel verder om er achter te wat ik er van vind.



Deze concealer is een hydraterende concealer met licht reflecterende pigmenten om schaduwen, lijntjes en verouderings-tekenen onder je ogen te camoufleren en verminderen. 



De verpakking van deze concealer is erg handig. Aan de onderkant kan je draaien en daarna komt er aan de bovenkant bij het kwastje concealer. Ik heb de lichtste kleur 001. 




Hier heb ik met oogpotlood een hartje op mijn hand getekend. Ik heb er de concealer over heen gegaan. De kleur van de concealer ziet er een beetje grijzig uit maar dat komt doordat de oogpotlood afgaf. De dekking van de concealer is oké. Als je mega donkere kringen onder je ogen hebt is deze concealer niet genoeg, maar gelukkig heb ik daar niet zo veel last van. De concealer geeft een soort highlight onder je ogen waardoor je kringen worden opgelicht. Ik vind het een mooi en natuurlijk effect geven en ik vind het een fijn product! Hij is niet zo heavy als normale concealer en daardoor ook erg geschikt voor de warmere dagen. 

Catrice Re-touch Licht Reflecting concealer is o.a. te koop bij de Kruidvat voor 3,99 euro. 






5 opmerkingen:

  1. Oh die heb ik ook een keer gezien, maar wist niet wat ik er van moest verwachten ^^ ziet er goed uit & goeie review!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb hem zelf ook, maar vin het niet echt fijn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt leuk voor in de zomer, dan heb ik altijd wel minder make-up nodig enzo.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klinkt niet perfect, maar een goede review!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...