donderdag 25 april 2013

Primark Caviar Set


Al een tijd terug was ik bij de Primark geweest. Leuke dingetjes geshopt waaronder een nail-art setje van Caviar. De caviarnails zijn al een beetje weg aan het zakken, maar ik vind ze als nog erg leuk en voor een budget variant sta ik altijd voor open.

Je koopt deze set voor slechts 2,50 euro. Een goede deal voor één lakje en bolletjes. Jammer genoeg hebben ze maar één soort, maar daar kan ik mee leven. Het lakje is echt fel roze, dus dat is een groot pluspunt. Lekker vrolijk!


Handig dat er ook zo'n trechtertje bij zit om de balletjes weer terug in het flesje te krijgen.De lakjes zijn best groot en er zitten ook genoeg balletjes in. Genoeg voor een paar keer! Het roze lakje moet je wel een paar keer over lakken.


De balletjes kan je doen in dit bakje die er ook bij zit. Dit zijn al meer dan genoeg balletjes en dat had ik dus niet verwacht. Ik lakte mijn nagels en deed meteen de balletjes er op. Het ging echt heel makkelijk. Je moet het wel goed laten drogen, want de balletjes vallen er op het begin nog wel eens af. Daarna zitten ze goed vast. 
Ik vind deze set erg leuk, fel roze met vrolijke gekleurde kaviaarsteentjes. Ik vind het erg leuk!

Deze set is bij de Primark te koop voor 2,50 euro.

5 opmerkingen:

  1. super mooi! jammer dat het lakje geen goede dekking heeft :((

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke kleurtjes ook, normaal ben ik niet zo van de caviar nails! Xx

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...