vrijdag 12 april 2013

DIY | Studded VansIk wilde al heel lang mijn Vans met studs beplakken en nu ik eindelijk de studs in huis had kon het beginnen! Ben jij benieuwd hoe ik mijn Vans heb beplakt?
My old vansies! Ik vind ze nog steeds erg leuk, maar ik heb Allstars gekocht en ik wilde mijn oude Vans wel weer eens wat opleuken. 


Naast de sneakers gebruik ik de studs en een schaar.
Ik heb zilveren studs van 12mm.


Eerst de veters er bijna allemaal uithalen, zodat je goed naar binnen kan kijken voor de uiteinde van de studs.


Van dicht bij.


Weet niet of je het ziet, maar hier zie je uiteinde van de studs goed door de stof heen komen. Met de schaar duw ik de hoekjes naar binnen en dat is het! Het is zo makkelijk! :)I love studs, en het leuke is van deze studs. Je kan ze er gewoon weer uit halen als je de haakjes weer omdraait met een schaar. Ik heb zwarte Vans, dus dat zie je de mini-gaatjes niet zo goed zitten. Bij de foto hierboven is mijn schoen trouwens nog niet helemaal af.

Het is dus erg makkelijk! Studs zijn bij verschillende winkels verkrijgbaar, je kan ze op Ebay halen, maar bij de H&M kan je sindskort ook een zakje halen!

9 opmerkingen:

 1. heel leuk gedaan! wel oppassen met je voeten aan de binnenkant, dit heb ik zelf ook vaak genoeg gehad, dat mn voeten aan zon haakje bleven hangen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook al zijn het oude vans, ik zou deze DIY toch in een goedkoper paar schoentjes doen van bijvoorbeeld Primark.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er echt leuk uit! Fijn dat je een zakje studs bij de h&m kan kopen, ik wil een zwart, strak jurkje ombouwen tot een feestjurk haha. Dan breng ik aan beide zijkanten een rij studs aan, van boven naar beneden (:
  Nu nog hopen dat het gaat lukken haha (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gevonden! Heel creatief, mooi resultaat ook! Liefs, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat stoer gedaan, geeft wel wat meer rock aan je Vans! Ziet er ook zo makkelijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg gaaf!! Persoonlijk had ik voor één rij studs gekozen: iets meer ruimte om ze te plaatsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn ervaring verteld me dat als je ze gewoon vastpint ze er zo weer afvallen, dus heb ik ze erop gelijmd met een lijmpistool xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...