donderdag 11 april 2013

MeMeMe setje!


Ik had laatst een geweldig pakketje van Blissful Beauty gewonnen met drie MeMeMe producten erin zitten. Ik was ontzettend verrast en erg blij toen ik het pakketje openmaakte en ik wist meteen dat ik de producten meteen wilde testen!
Laten we beginnen met het naar mijn idee het leukste product. De blush. Dit is de MeMeMe Blush me! blush in de kleur CoralHet zit in een mooie kartonnen verpakking en het moet me meteen denken aan de'Box Powders' van Benefit. Ook zo'n vierkante verpakking! De blush is een mooie combi van roze en oranje. 


Bij de blush zit er ook nog een soort kwastje bij. En deze is ontzettend zacht! Hij voelt heel fijn aan en brengt gewoon prima aan. Mijn voorkeur gaat toch uit naar een echte blushkwast, maar het is wel een leuke toevoeging. 

sorry voor mijn droge huid.

En de blush is ook erg mooi. Hij zit ook niet voor niets in mijn favorieten van de maand maart! Het is een kleur die neigt naar oranje als je zo ziet, maar het ziet er heel mooi uit. De pigmentatie is ook gewoon heel prima. Een hele leuke lente kleur!


De FatCat mascara van MeMeMe. De mascara heeft een grappige naam, haha en het heeft ook een leuke verpakking.


De mascara belooft je wimpers veel volume te geven. Ben benieuwd.


Het is een 'zacht' kwastje. Meestal ben ik hier niet zo'n fan van. Ik vind ze heel moeilijk werken, maar ik heb hem zeker een aantal keer gebruikt. Helaas is het niet echt een fijne mascara. Je hebt mega veel laagjes nodig wil je echt volume hebben, maar dan heb je ook spinnepoten. Jammer, want de verpakking en naam is erg leuk!
Als laatste zat in dit leuke pakketje een oogschaduw met vier mooie natuurlijke kleuren. Hier staat al een review over online, Britt had deze oogschaduw namelijk gekregen voor kerst. Ik ben dol op zulke kleurtjes en gebruik hem graag. 

Dit waren de MeMeMe producten die ik heb getest, ik ben er als nog super blij mee en ook erg dankbaar.

Naar mijn weten zijn de producten van MeMeMe te koop bij de Misslipgloss shop en je kan alle producten in één set kopen voor 29,95 euro. Klik hier voor de set.

10 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...