maandag 15 april 2013

Misslipgloss Bestelling


Afgelopen vrijdag kwam er een ontzettend leuk pakketje binnen. Namelijk mijn Misslipgloss bestelling! Ik had wel eens eerder een Misslipgloss bestelling gedaan, maar nog nooit zo'n grote bestelling als nu. Kijk maar snel verder.




Ik wilde al een tijdje een grote bestelling doen op Misslipgloss' haar webshop. Ik vind de producten die zij daar verkoopt gewoon stuk voor stuk erg leuk en ik bleef mijn mandje maar bij vullen. Nu ik deze bestelling binnen heb wil ik eigenlijk weer een bestelling doen. Maar laat ik dat nog maar eventjes nog niet doen! Haha.


Ash | Gold Dust

Twee MIYO oogschaduws. Een merk die niet veel webshops verkopen en daarom was ik er ook extra benieuwd naar. Ik had al swatches gezien op haar blog en ik was daar erg enthousiast over. De lichte kleur rechts is trouwens een perfecte highlighter!
Deze oogschaduws kosten 3,95 euro per stuk.


115 | 106

Golden Rose kon niet ontbreken bij mijn bestelling. Deze Jolly Jewels lakjes zijn zo ontzettend leuk en cute. Ik had al tig swatches gezien op verschillende blogs en ik wilde ze ook. Zo snel mogelijk. En hier zijn ze dan, de Golden Rose Jolly Jewels zijn 3,95 euro per stuk.


Anatomicals is echt een merk die mijn aandacht meteen trekt door de leuke verpakkingen. Ik kon het ook niet laten om hier een aantal producten er van te bestellen. Als eerst Puffy the eye bag slayer. Het is een oogmasker en is perfect voor wallen en geïrriteerde ogen. Ik vind dit zelf erg fijn voor mijn hooikoorts, gewoon paar minuutjes in de vriezer en ready to go! Het oogmasker kost 3,95 euro.
Het moddermaskertje was typisch zo'n aankoop omdat hij maar 1,95 euro was. Gewoon om uit te proberen.
En dan de Zap! Zap! Zap! Gets that Chap, day and night spot stick. Voor 3,95 euro is die ook van jou. Een spot stick die tea tree bevat en dus perfect tegen puistjes.



Twee mooie producten. De Nonique Tropical Gezichtswascrème (facewash) was ik erg benieuwd naar. Ik hou sowieso van tropische geurtjes zoals kokos, dus extra goed. En een nieuwe facewash is ook mooi meegenomen. Hij kost 3,95 euro. Daarnaast het duurste product die ik heb gekocht, de prachtige bronzer 'balletjes' van MeMeMe Goddes Rocks. Een prachtig product en hier komt zeker nog een artikel over. Hij kost 15,95 euro. 


De laatste drie producten. En meteen drie Sleek palettes! Ik had er al eentje een keer voor kerst gekregen, het Oh So Special palette. Die bevalt zo goed dat ik er maar meteen drie heb gekozen, haha. Het Storm palette, die Anouk ook heeft en die ook prachtige kleurtjes bevatten. Het Au Naturel palette, bevat mooie lichte kleuren, maar ook prachtige donkere kleurtjes. En het Ultra Mattes V2 Darks palette, een mooi palette met mooie matte kleurtjes met een leuk kleurtje. De laatste tijd hou ik steeds meer van iets donkere kleurtjes en ook de iets fellere kleurtjes zijn voor mij geen probleem.
De palettes kosten 8,95 euro per stuk.

Dit was mijn (grote) bestelling bij de Misslipgloss shop. Ik vind het een fijne webshop met mooie producten. Mijn bestelling kwam wel een stuk later aan dan normaal, maar dat komt omdat de Sleek producten nog moesten geleverd worden. Hier kreeg ik wel netjes een mail van. Omdat ik vér boven de 25 euro zat hoefde ik ook geen verzendkosten te betalen. Altijd fijn!

9 opmerkingen:

  1. Heel erg benieuwd naar swatches van de sleek palettes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke dingen heb je besteld en ben benieuwd naar de reviews

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow, wat heb je veel toffe items gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie producten! En aaah, Sleek palettes zijn zo geweldig <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke dingen heb je besteld, vooral de Sleek palettes vind ik echt super :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gave dingen heb je besteld, en wauw drie Sleek palettes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke bestelling! Die lakjes van Golden Rose zijn echt prachtig volgens mij.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...