vrijdag 26 april 2013

Etos Welness Lijn | Shower Foam


Etos komt met een nieuwe collectie aanzetten. De collectie staat geheel in het teken van ontspanning. Ze hebben drie werelden, met elk verschillende producten. Wij hebben een product ontvangen uit wereld Your Pure Body; ultieme reiniging. Wij ontvingen een douche foam. Benieuwd?De douche foam ruikt ontzettend naar sauna, erg ontspannend en ik vind het persoonlijk een lekkere geur.
De douche foam zegt dat hij langzaam in je hand smelt. Het is een verzorgend schuim die ook nog eens een ontspannen gevoel geeft. 


Zoals verwacht een opening waar je in moet drukken. Let op dat er niet te veel in één keer uit komt aangezien je niet veel nodig hebt.


Dit was dus heel klein beetje indrukken, de mousse wordt steeds wat groter. Echt heel grappig om te zien. Zo op de foto lijkt het wel om op te eten! 


Als je het schuim/mousse verdeelt krijg je dus dit. Haha. Veel! Maar dat vind ik juist erg leuk.


Mijn conclusie: een heerlijke douche foam die lekker veel mousse geeft. Hij ruikt heerlijk naar de sauna, dus je kan een beetje je eigen sauna-feest er van maken, haha. 

De shower foam is te koop bij de Etos voor 4,99 euro (200 ml).
Psssht! Maak jij al kans op een setje van 3 Miss Sporty Nagellakjes of een bon van 25,00 te besteden op Zalando.nl?

3 opmerkingen:

  1. Wat een luxe verpakking voor een eigen merk product van Etos :-) Het lijkt me een heel fijn product!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik altijd de shower foam van Janzen. Dit is net slagroom, lekker zacht en veel volume!

    De bus van Janzen ziet er erg mooi uit, ik vind dit belangrijk omdat het dan leuk in de badkamer staat en een leuk kadootje is.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...