zondag 21 april 2013

Rimmel | Stay Matte Pressed Powder
In het opgemaakt artikel van februari heb ik laten zien dat mijn Catrice poeder na zeker een half jaar op was. Ik ging snel naar de winkels voor een nieuwe poeder en kwam met deze Rimmel Stay Matte poeder terug. Ik was super benieuwd hoe die zou werken en daarom schrijf ik een artikel, lees snel verder!Ik heb deze poeder gekocht in de kleur 006 Warm Beige. Dit klint erg donker, he? Maar het valt reuze mee gelukkig. Maar wat belooft deze poeder? Hij moet je huid vijf uur matterend houden met natuurlijke mineralen, ook helpt die tegen groten poriën. 


En zo ziet de poeder eruit. Ik vind de verpakking zelf erg mooi en praktisch. Door middel van een schroefdop kan je de poeder sluiten. De verpakking voelt ook heel stevig.


Wat vind ik van de poeder? I'm in love!! Het is niet echt een hele dekkende poeder wat ik juist heel fijn vind. Daardoor geeft hij niet echt dat over gepoederde effect op je gezicht. Hij houd je gezicht mat voor een lange tijd. Als je een hele vette huid hebt moet je hem zeker wel een keertje door de dag heen opnieuw aanbrengen, maar voor mij met een wat drogere huid is dat niet nodig. Ik gebruik hem nu een tijdje en denk dat ik niet meer zonder kan. Het is echt een aanrader!

De Rimmel Stay Matte Pressed Powder is o.a. te koop bij de Kruidvat en DA en kost 9,99 euro. 7 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...