zaterdag 20 april 2013

Sleek Palettes | Au Naturel + Ultra Mattes V2 Darks


Toen ik een bestelling plaatste op Misslipgloss had onder andere ik drie Sleek palettes gekocht. Hier laat ik er twee zien, omdat wij al een keertje een artikeltje schreven van Anouk's storm palette, hier is dat artikel te vinden. De palettes zijn denk ik wel algemeen bekend bij de meeste. Het zijn palettes met 12 mooie gepimenteerde kleuren die je veel kan gebruiken. Ik had er al eentje, het Oh so special palette, maar nu kon ik het echt niet laten om er meer bij te bestellen aangezien ik dat palette al veel gebruik.


Het Au Natural palette. Prachtige kleuren mét namen. 

Klaar om te swatchen!
Goede pigmentatie! Mooie aardetinten! De kleur 'Taupe' vind ik een mooie kleur die ik veel zou gebruiken.


Dan het Ultra Mattes V2 Darks palette, de laatste tijd ben ik van de iets donkere kleurtjes en experimenteren met make-up is altijd leuk. Dit palette is daar natuurlijk perfect voor omdat het donkere kleurtjes bevat en ook niet alleen de standaard kleuren zoals het Au Naturel palette. Dat is ook wel eens leuk!

Echt mooie kleuren, ik kan niet wachten om ze aan te raken.Voor matte kleuren is deze pigmentatie echt geweldig!Ja, echt heel mooi! Sommige kleurtjes zijn wel wat korrelig, maar daar heb ik zelf nooit echt problemen mee met opbrengen.


Ik ben echt ontzettend blij met deze twee palettes, ze zijn zeker een goede toevoeging voor in mijn stash. Ik pak elke dag wel weer een ander kleurtje omdat ik van afwisseling hou. En met zulke palettes kan dat natuurlijk heel makkelijk!

De Sleek palettes zijn voor 8,95 euro te koop bij de Misslipgloss shop

8 opmerkingen:

 1. Ik heb de ultra mattes v2 ook maar vind het zo moeilijk om een look mee te maken! Gebruik eigenlijk alleen de bruin en zwart hahaha. Toch ben ik heel blij, de kwaliteit is idd goed. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Twee prachtige palettes! Ik heb het oh so special palette en wil graag alle palettes van sleek

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een mooie palettes! Hele goede pigmentatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Ik wil nog graag een sleek palette bestellen, wat een mooi pigment!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb de Oh So Special, erg fijn palette :).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zelf heb ik het Au natural palette! Mooi palette (:

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...