woensdag 1 mei 2013

Favorieten April


Het is alweer mei, wat gaat de tijd snel. Gisteren was het nog Koninginnedag en voor je het weet vertel ik mijn mei favorieten weer. Benieuwd wat mijn favorieten voor deze maand zijn geweest? 


Sleek Glo Face & Body highlighter 'Peach Shimmer' deze prachtige highlighter zat vorige keer ook al vaker in mijn favorieten en ik kan het gewoon niet laten om het weer er bij te doen. Hij is zo mooi en geeft zo veel mooie shimmers af. Ik hou van dit product. Enige nadeel is dat de verpakking wat slapjes is, want soms vallen er wat stukjes uit. Maarja, het product maakt het helemaal weer goed.

Catrice Gelliner 'Black Jack with Jack Black' een gelliner die ik heb herontdekt. Ik gebruikte de laatste tijd een fluid liner, maar nu ben ik overgestapt naar een gelliner. Veel fijner en deze eyeliner blijft nog eens muurvast zitten.


Catrice lipstick 'The Nuder the better' een klassieker bij de lipsticks van Catrice. Een mooie lipstick die iedereen wel mooi staat. Ik heb deze de laatste tijd echt vaak gebruikt.

Miss Sporty Applicious lipbalm een lipbalm waar ik al mijn tweede van heb. Een ontzettend fijne lipbalm  die ik elke dag wel een keertje opsmeer. Hij geeft ook nog eens een subtiel kleurtje af.


Urban Decay Naked 2 palette jaja, hoe kan het dan ook. Hét Naked palette van Urban Decay. Ik heb hem vaak gebruikt en elke look die ik er mee maakte vond ik mooi. Dat kwam vooral door de prachtige kleurtjes die er in zitten. Mijn favoriete kleurtjes zijn Bootycall, YDK, Chopper, Snakebite en Pistol.

Maybelline New York Dream Mat Powder alhoewel deze poeder niet meer in het assortiment zit, vind ik hem wel erg fijn. Dat kan je misschien ook wel merken aan de grote pan die ik al heb bereikt. Ik had wel gehoord dat de FIT me powder een beetje iets soortgelijks was, dus misschien mijn volgende poeder?


L'Occitane Fleur Chérie Eau de Toilette Roller wat een naam, haha! Dit is een heerlijke geur van L'Occitane in een handige rollerverpakking. Door deze verpakking kan je hem ook nog eens makkelijk meenemen. Het geurtje blijft niet heel de dag door zitten, maar zeker een paar uurtjes. Echt heerlijk!

Unity Cosmetics Concealer een concealer die in de VIPbox zat, een fijne creamy concealer die ook nog eens perfect bij mijn huidskleur past. Een lichte kleur, dus. Hij bedekt mijn oneffenheden goed naar mijn idee.

Dit waren mijn favorieten voor deze maand, wat zijn jouw favorieten?


5 opmerkingen:

  1. Mooie favorieten! Naked 2 is zo mooi... :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke favorieten en goede kwaliteit van foto's! Welke camera gebruiken jullie?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil het Naked 2 palette ook erg graag! Leuk om te zien:)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. The Nuder The better is zeker een van mijn all time favorieten:D

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...