zondag 26 mei 2013

Guestpost | Bull & Birds
Wij doen nauwelijks of nooit aan guestposts, maar nu kwam er toch wel een leuke aanzetten. Van webshop Bull & Birds had iemand een stukje geschreven over drie merken die eigenlijk niet erg bekend klinken in onze oren.


Drie leuke merken die jij nog niet kent
In de wereld van fashion en designers zijn er veel ontwerpers die het proberen te maken in de modewereld. Dit lukt niet iedereen, maar er zijn genoeg merken die wel mooie kleding ontwerpen en waar geen prijskaartje van honderden euro’s aan hangt. Dat zijn de leuke merken die meer aandacht verdienen vinden wij. Daarom geven wij hier drie voorbeelden van leuke merken die nog niet zo bekend zijn, maar die wel leuke kleding hebben!


American Outfitters
Amerikaanse kleding is hip. Het is vrouwelijk en het is stoer en perfect om naar een festival te dragen. Daarbij zit deze kleding vaak heel lekker. American Outfitters is een merk dat kleding ontwerpt naar het Amerikaanse idee. Je zou het niet zeggen, maar deze kleding wordt ontworpen door drie Belgische zusjes. Zij ontwerpen skinny jeans in leuke kleuren en stoere blousejes en T-shirts voor vrouwen.Modström
Dit Deense modemerk heeft altijd de laatste trends in zijn collectie. Modström brengt namelijk zes keer per jaar een nieuwe collectie uit! Dit is best bijzonder in modeland, want de meeste merken hebben maar vier en sommige zelfs maar twee of één collectie per jaar. De ontwerpers van Modström maken vrouwelijke kleding met een stoer randje. Het is lief, maar niet schattig. Het is mooi, maar niet roze. Het is een merk voor stoere meiden die iets anders durven te dragen dan wat de meeste mensen aanhebben.
TKEES
Eindelijk is het weer die tijd van het jaar dat we onze warme schoenen mogen omwisselen voor een paar leuke slippers. De ontwerpers van TKEES zijn slippers gaan ontwerpen omdat ze eigenlijk het liefst op blote voeten lopen. Dat kan niet altijd en daarom zijn ze een slipperlijn begonnen. Voor de kleuren van de slippers hebben zij zich laten inspireren door… Make-up! Het klinkt misschien een beetje gek, maar ze zijn allerlei winkels afgestruind opzoek naar de favoriete lipstick kleuren en oogschaduwtinten. Deze slippers matchen dus met jouw make-up!


Disclaimer: Dit artikel is niet door ons geschreven, maar iemand van de redactie van Bull & Birds.

6 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...