maandag 27 mei 2013

Rose Gold | Jolly Jewels


Ik zie overal de Jolly Jewels van Golden Rose. Wauw, wat zijn ze toch mooi! Ik kon het ook niet laten en had ze besteld. Nu heb ik er inmiddels drie en ik vind ze alle drie stuk voor stuk echt prachtig.
Laten we beginnen met dit prachtige lakje. Het is nummer 106. Het kwastje is doodnormaal recht, maar daar heb ik zelf geen problemen mee. Dit is denk ik meteen mijn favoriet van de drie, omdat hij vol glitters zit.Glitters! Heel mijn nagels zijn bedekt met prachtige glitters met paars, goud en groen. I love it. Moeilijk eraf te krijgen, dat wel.. maar dat is met elk glitterlakje.En het lakje nummer 115. Een bekend lakje van de Jolly Jewels.


En dit is hem! Hij heeft een milky ondergrond met glitters. Ik vind hem erg leuk, maar voortaan zou ik hem denk ik wel boven een normale witte nagellak dragen. Dit zijn ongeveer 3 laagjes.En het laatste lakje nummer 105. Een paars lakje met groene glitters er door heen. 


En het lakje op mijn nagels met ongeveer 2-3 laagjes. Ik vind hem erg leuk, vooral de combinatie met paars en groen. Ook erg leuk!


De Rose Gold Jolly Jewels zijn 3,95 euro per stuk en te koop bij o.a de Misslipgloss shop.

5 opmerkingen:

 1. Wauw, die kleurtjes! Zó mooi hihi (: xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Golden Rose heeft echt zo'n mooie kleurtjes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. margriet kuper27 mei 2013 om 20:06

  hihi dat is toevallig: ik heb precies dezelfde 3 ervan!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...