zaterdag 4 mei 2013

On My Way! | The Make-up Spot

Misschien heb je het op twitter en instagram al gezien, maar wij hebben een grote bestelling geplaatst op Themakeupspot.nl Kijk snel verder en zie wat wij allemaal besteld hebben!



Nog niet bekend met 'The Make Up Spot'? Dan leg ik het even uit. Het is namelijk een online webshop van de blog BySjanty. Ze verkoopt heel wat verschillende producten, van kwasten tot nagellak en nog veel meer. Ook is er al een groot aantal verschillende merken. De webshop vinden wij erg leuk en je moet zeker een kijkje nemen. 

Laten we maar snel kijken wat wij beide hebben besteld:

Britts Bestelling!

1. Sleek iDivine Sparkle 2 Palette 9,99 | 2. Real Techniques Starter Set 25,99 | 3. Barry M Lip Paint Punky Pink  4,99 | 4. Zoeva Cat Eye Pen 5,50 | 5.  Zoeva 104 Buffer 10,90 | 5.  Barry M Gelly Nail Effects in Blueberry & Green Berry 5,25 p.st. 

Anouks Bestelling!


Wij zijn beide zo blij met wat we besteld hebben en kunnen niet wachten tot dat de producten binnenkomen. Ga zeker een kijkje nemen op deze leuke webshop www.themakeupspot.nl Waar wil jij een review over zien?




5 opmerkingen:

  1. Wauw, wat hebben jullie mooie dingen besteld! Ik ben benieuwd of de lakjes en de lipstick van Barry M fijn zijn en die Sleek blush lijkt me zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie hebben allebei echt hele toffe producten besteld :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow! Ben vooral benieuwd hoe de kwasten bevallen haha

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jullie hebben leuke dingen besteld!

    Leuke blog, ik volg jullie nu!

    Xx Alex

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...