maandag 20 mei 2013

Real Techniques | Expert Face Brush & Starter Set


Alle grote beautyguru's zie je de Real Techniques kwasten gebruiken. Als hun ze gebruiken moeten ze toch wel goed zijn? Daar wilde wij zelf achter komen. Wij hebben de Expert Face Brush gekocht en de Starter Set. Benieuwd? Lees snel verder!
Laten we maar beginnen met de Expert Face Brush. De Expert Face Brush moet perfect zijn voor het blenden en aanbrengen van vloeibare foundation. Dit is precies wat ik nodig had. Ik heb namelijk een beetje moeite met het blenden van mijn foundation met de kwast die ik hiervoor gebruikte -een platte foundation kwast. Dit is hoe de kwast eruit ziet. De 'steel' van de kwast is zo gemaakt dat je hem recht op neer kan zetten. Ik vind dit eerlijk gezegd onhandig. Ik doe al mijn kwasten in een beker en dan neemt deze kwast veel ruimte in. Ook als je hem recht op zou zetten valt de kwast veel te snel om, nee, van mij hoeft het niet. De kwast zelf is erg fijn! Het is een kleine kwast, hierdoor kan je goed in de hoekjes komen. De haren zijn stevig en zitten dicht op elkaar, ook zijn de haren synthetisch en erg zacht. Ik heb hem nu al een paar keer gebruikt voor het aanbrengen van foundation en de kwast werkt geweldig! Je kan hem gebruiken in een rond draaiende beweging om de foundation te blenden of in een strepende beweging. Ik zelf doe het eerste en het geeft echt een prachtig natuurlijk effect! De kwast buft de foundation echt in mijn huid. Ik ben heel bij met deze aankoop!

De Expert Face Brush kost 13,50 euro.Dan de Real Techniques Starter Set voor de ogen. Deze set zou perfect zijn om een mooie ooglook te creĆ«ren. Er zitten vijf kwasten in de set met een soort van brushrol waar je je kwasten in kunt bewaren en meenemen voor bijvoorbeeld op reis. Zelf vind ik dit erg handig, want je kan er natuurlijk ook andere kwasten in meenemen. 


De kwasten zitten zo in de verpakking. Allemaal erg praktisch en handig. 


 

Base Shadow Brush

Dit is een fluffy oogschaduw kwast die goed oogschaduw verdeelt op mijn oogleden. Juist omdat hij zo fluffy is kan je hem ook lichtjes aanzetten in je arcadeboog. Dat vind ik zelf ook erg fijn. Hij is ontzettend zacht en prikt totaal niet. Ook pakt hij oogschaduw goed op.Deluxe Crease Brush

Deze deluxe crease brush is perfect om oogschaduw in je arcadeboog/crease aan te brengen. Juist omdat hij zo groot is kan je meteen veel aanbrengen. Hier moet je soms wel een beetje mee oppassen. Hij is wat groter dan een gemiddelde crease brush. Als je hem goed wast kan je deze kwast ook gemakkelijk gebruiken om oogschaduw te blenden. Hij is wederom erg zacht en fijn in gebruik.   

Accent Brush

Deze brush vind ik persoonlijk erg handig. Je kan hier goed het 'driehoekje' van je oogschaduw maken, maar ook onder je oog kan je goed oogschaduw aanbrengen met deze kwast. Daar is hij erg praktisch voor!Pixel-Point Eyeliner Brush

Persoonlijk vind ik deze kwast voor eyeliner veel te dik. Dat is jammer. Met veel oefenen zou het vast lukken, maar ik denk zelf dat ik deze kwast er niet zo heel vaak bij pak. Brow Brush

De laatste kwast die in de set zit is een wenkbrauwen brush, Deze is iets te slap om een duidelijk lijntje te zetten, maar het gaat nog aardig. Deze is ook best dik. De brush is wel erg lekker zacht!

De Expert Face Brush is te koop voor 13,50 euro en de Starter Set voor 25,99 euro bij themakeupspot.nl 

8 opmerkingen:

 1. De expert face brush staat op mijn verlanglijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben al zo lang aan het twijfelen voor de oogset.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind dit zulke mooie kwasten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, wat een mooie kwasten allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kwasten, die wil ik ook eens proberen!

  Doe je trouwens al mee met mijn giveaway? Je kunt twee glossyboxen winnen!
  www.jenniefromtheblog.com // www.jenniefromtheblog.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik ben hier zo benieuwd naar, hoor er echt veel goede dingen over!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...