dinsdag 14 mei 2013

VIP Box | Mei


Zaterdag viel iets heel erg leuks op de deurmat. De VIP box van mei! Ik ben erg verrast met deze inhoud! Echt een topbox naar mijn idee. 




De box als je hem opent. Al erg gevuld en mij vallen meteen de Anatomicals producten op! De VIPbox heeft qua verpakking een simpelere verpakking dan de concurrenten. Maar hierdoor kunnen ze juist een betere inhoud geven. De mei exemplaar is wat mooier geworden, de VIPbox is nu zwart en er zit een blad bij met de producten en prijzen die voorheen er nog niet in zat. Goed werk, VIPbox!


Het blad waar ik het over had, met maar liefst 6 producten! En allemaal full-size.


Anatomicals Oog-masker (3,95 euro)

Heel toevallig wilden wij deze al een jaartje bestellen. Britt had hem al een keer besteld, maar dit is dus de Puffy the eye bag slayer. Een fijn oogmasker en ideaal voor de hooikoorts patiënten. Niet alleen voor hooikoorts, ook voor wallen en voor lekkere verkoeling is dit masker helemaal top! 


Anatomicals Eye Gel (3,95 euro)

Nog een product voor de ogen. De Anatomicals Eye Gel, ook een gel die mij erg aansprak. Ik vind ooggels altijd wel leuk om te gebruiken en als het dan zo'n leuke verpakking heeft ben ik helemaal tevreden!


NCLA Nail polish (16,95 euro)

Een prachtig lakje van voor mij nog een onbekend merk. Ik heb er al getest en hij is echt prachtig! Hier ben ik ook zeker erg blij mee.


Saffron Kajal Eyeliner (14,95 euro)

Een kajal eyeliner komt altijd van pas. Een gloednieuw product, zegt VIPbox dus dat belooft een hoop!


Golden Rose Palette (12,00 euro)

En dan een Golden Rose palette. Mooi kleurtjes en ook erg leuk dat er iets van Golden Rose bij zit. Ik ken dat merk alleen nog maar van de lakjes, dus ben erg benieuwd wat dit palette gaat doen!


BH-Clip (3,99 euro)

Een product (clipje) die je niet vaak ziet in beautyboxen: een bh-clip. Dit is erg handig voor als je van die tanktops aan hebt die 'gekruist' zijn. Zo zie je je bh-bandjes niet! Leuk dat dit er in zit als zesde product.


En ten slotte nog een waardebon voor een gezichtsbehandeling. Altijd fijn.

Ik vond deze box echt heel erg leuk! Ik denk één van de leukste beautyboxen die ik de afgelopen tijd heb mogen ontvangen. Mede door de full-size producten, maar ook een heleboel make-up producten. Ik vind het merk Anamoticals ook erg leuk en ik hoop dat daar nog meer van in komt in de toekomst!
De VIPbox is hier te koop. De eerste box kost slechts 5,00 euro en daarna kosten de boxen 12,50 euro per maand. 

8 opmerkingen:

  1. wow, leuke box! Ik denk dat ik deze maar een keertje wil gaan proberen in plaats van de Glossybox!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt een leuke inhoud deze maand! Trouwens, gek dat ze zeggen dat het een gloednieuw product is, want ik heb die kohl eyeliner al denk ik 2 jaar :P

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zag de vipbox net ook bij AnneSolveig, wat een belachelijk dikke eyeliner he?! Haha
    Wel een leuke box

    XO

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie inhoud :-) Qua prijs ook prima te doen! Iets goedkoper dan de andere boxen die ook verkrijgbaar zijn :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Kan je mij vertellen hoe jullie aan die producten enzo komen ? En dan bedoel ik bijvoorbeeld, van wie/wat krijg jullie die dingen opgestuurd?

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wij zijn benaderd door het bedrijf zelf. Misschien moet je even op www.vipbox.nl kijken voor meer informatie :)

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...