dinsdag 28 mei 2013

Zoeva | Kwasten 127 & 104Zoeva is een prachtig merk als het gaat om kwasten en make-up. Ik zelf had al kwasten van Zoeva waar ik erg tevreden over ben. Daarom was ik ook erg nieuwsgierig hoe de nieuwe kwasten uit het Zoeva assortiment zouden bevallen. Lees snel verder.
De kwasten worden netjes geleverd in een handige verpakking waar je eventueel je kwast ook in kan bewaren. Dit is de kwast nummer 104. De bufferkwast van Zoeva. Deze kwast zou perfect zijn om foundation of andere vloeibare producten aan te brengen. Hij ziet er in ieder geval al erg zacht uit. 


En de kwast is ook erg zacht. De haren zitten vrij dicht op elkaar, wat vooral het geval is bij bufferkwasten. Toen ik voor het eerst mijn foundation met deze kwast aanbracht, merkte ik meteen dat mijn foundation er mooier uit zag. Ik breng hem zelf met ronddraaiende bewegingen aan, maar je kunt hem ook 'bouncen' op je gezicht. Dit werkt zelf ook erg fijn met deze brush. Hij brengt erg makkelijk foundation aan en ook erg natuurlijk. Ik ben fan!
Dit is kwast 127 Luxe Sheer Cheek. Deze kwast is er voor bedoeld om je blush 'sheer' aan te brengen. Ik heb hem gekocht voor bronzer. Aangezien ik nog maar een beginner in het contouren ben leek het me wel fijn om mijn bronzer wat lichter aan te kunnen brengen. De kwast is wit. Dit vind ik persoonlijk fijner, zo zie je goed dat je kwast heel vies is. De haren zijn heel zacht en zitten niet heel dicht op elkaar. Dit is denk ik gedaan voor dat 'sheer' effect. Zoals ik zei heb ik deze kwast gebruikt voor het aanbrengen van bronzer. Daar is deze kwast erg geschikt voor. Hij past precies in je wangholtes (?!) en je kan de bronzer er goed mee uitblenden. Ook heb ik deze kwast een aantal keer voor blush gebruikt en hierbij geeft de kwast hetzelfde effect. Ik vind het een top kwast voor het wat lichter aanbrengen van blush en bronzer. 


De 104 Buffer kwast kost 9,50 en de 127 Luxe Sheer Cheek kwat kost 10,80 en zijn beide te koop op zoeva.de en themakeupspot.nl4 opmerkingen:

 1. Mist er een stukje over 104?

  De kwasten zien er in ieder geval goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kwasten! Er lijkt inderdaad een stukje tekst te ontbreken...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zien er alleen al zo mooi uit he :)

  XO

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...