dinsdag 23 juli 2013

Battle | OPI VS. Budget


OPI is zeker niet goedkoop. Je legt al snel 12/13 euro neer voor slechts één kleur nagellak. Daarom ga je al snel op zoek naar goedkopere varianten. Ik heb een aantal OPI lakjes en vele budget lakjes. Ik heb eens in mijn stash gekeken en heb leuke vergelijkingen! OPI Thanks a Windmillion | Catrice 240 Sold Out For Ever

Laten we beginnen met deze twee. OPI VS. Catrice. Zo op het eerste gezicht lijken ze best veel op elkaar. Je ziet wel dat het Catrice lakje wat lichter is, maar voor de rest lijken ze kleuren te matchen.


Ook de kwastjes zijn bijna identiek. Wel moet ik er bij zeggen dat Catrice de afgelopen tijd hun kwastjes hebben veranderd, wat meer een ronde vorm. Maar dit lakje met de oude verpakking is nog recht afgesneden. 


OPI - Catrice - OPI - Catrice

Catrice is inderdaad lichter dan die van OPI. De OPI variant dekt wat meer. Dit zijn niet echte dupes van elkaar, jammer! Toch als je geen dertien euro voor OPI wilt neerleggen, kan je wat heel klein beetje zwart toevoegen bij Catrice. Dan wordt de kleur wat donkerder. 


OPI No Room For The Blues | Hema 09

Blauw! Het lakje van OPI was tevens mijn allereerste OPI lakje en het Hema lakje heb ik ook al een tijdje. Best gek dat het mij nooit is opgevallen hoeveel deze twee wel niet op elkaar lijken. 


De kwastjes zijn ook hetzelfde..


OPI - Hema - OPI - Hema

Zie jij de verschillen? Ik niet! Het enige verschil is dat het OPI lakje wat beter lakt en dekt, maar voor de rest: hetzelfde! We hebben een dupe te pakken! Qua houdbaarheid overleeft het OPI lakje net wat meer, maar ik mag niet klagen want het lakje van de Hema kost slechts 2,25 euro!

Zo zie je maar dat je even goed moet zoeken om een paar dupes te vinden. Maar ze zijn er zeker! Soms heeft OPI wel wat kleurtjes die je niet zo snel bij anderen zaken kunt vinden, maar over het algemeen hoef je niet duurder uit te zijn!

Hebben jullie veel OPI lakjes?

5 opmerkingen:

 1. Ja die laatste is inderdaad een dupe, alleen het Hema lakje heeft nog echt weel een laagje nodig voordat hij dekt:) Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dat blauwe lakje van OPI is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die van OPI zijn veel mooier vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kleuren. Ik vind die van OPI heel mooi, maar ga toch liever voor de budget lakjes.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...