maandag 22 juli 2013

Rimmel BlushesIk liep in de Kruidvat toen een 1+1 gratis actie bij Rimmel mijn aandacht trok. Ik wilde al een lange tijd een nieuwe blush en ik dacht waarom geen twee, haha. Ik heb nog niet zoveel gehoord over de Rimmel blushes en wilde ze daarom graag uit testen. Ik ben gegaan voor de kleur 115 Mauve Cool & 190 Coral. 
 Lees snel verder!


Ik begin met de kleur 115 Mauve Cool. De verpakking is erg simpel en komt met een kleine kwast. Van mij hoeft die kwast niet aangezien ik deze nooit gebruik en de verpakking groter maakt dan nodig. 

Mauve Cool is een peachy roze kleur met shimmer. Ik vind de kleur echt prachtig en leuk voor de zomer! En dit is 190 Coral. 


Coral is een prachtige koraal kleur met een hele subtiele shine. Hier de swatches de rechter is Mauve Cool en de linker is Coral. Het is op deze foto misschien niet helemaal duidelijk maar beide blushes hebben een hele mooie shine. Vooral Mauve Cool geeft een mooie glowy look. Ook is de pigmentatie prima, niet zo goed als de Sleek blushes (bijvoorbeeld), maar dat is ook wel fijn. Zo kan je de intensiteit van de kleur opbouwen. 

Ik ben super tevreden over deze blushes! Ze werken goed en geven een prachtige kleur! 

Deze Rimmel Blushes zijn o.a. te koop bij de Kruidvat en kosten 7,99 euro p.st. 

8 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...