maandag 29 juli 2013

Beautyproducten op vakantie


Beautyproducten op vakantie is natuurlijk een beetje een apart geval. Je kan niet heel je stash meenemen en aangezien je toch aardig lang met die producten moet doen moet je vooral de basics eruit halen. Ik heb mijn best gedaan om te kiezen, dus lees maar snel verder!




Ten eerste deze twee The Body Shop producten. Een heerlijke douchegel van Papaya en een bodyscrub.


Een deo van Vogue, een make-up remover van Dr. van der Hoog en een heerlijke mist van Victoria's Secret. Dit is de geur Sheer Love en hij ruikt echt ontzettend lekker! Hmm.


Een Catrice lipstick in de kleur Frozen Rose, een lippenbalsem tegen de zon van Roc en een camouflage cream van Catrice. 


De primer van de Etos is bijna op, dus die kan ik gemakkelijk opmaken op vakantie. Die neem ik dus mee. Ook de blush van de Etos gaat in mijn make-up tasje en uiteraard een poeder. Dit de poeder van Rimmel London Stay Matte.


Een foundation neem ik voor de zekerheid mee. Waarschijnlijk gebruik ik hem bijna niet, maar wie weet komt het van pas. Mijn dagcrème die ik op dit moment gebruik van Eucerin en Too Faced Shadow Insurance die bijna op is. Jammer genoeg, want zoals jullie waarschijnlijk wel weten kan ik die niet meer opnieuw kopen hier in Nederland.


Dan twee basics: mascara en eyeliner. Van de eyeliner komt trouwens nog een artikel over, het is een waterproof eyeliner van Miss Sporty en ontzettend fijn in gebruik! Ook nog eens waterproof. De GOSH mascara doet zijn werk gewoon prima, alhoewel geen waterproof (die moet ik nog kopen). Als nagellakje neem ik maar één mee omdat ik alleen mijn teennagels wil bijwerken. Deze is van de Hema en is een prachtige koraal kleur.


Sun protection! Ten eerste een bijna lege tube van Hannah Juvi Protect. Dit is een fijne crème die mijn gezicht goed beschermt tegen de zon. Daarnaast een Aloë Vera After sun gel en tenslotte nog een crème voor het gezicht tegen de zon met factor 50.


Als oogschaduw neem ik het Sleek Au Natural palette mee. Hier zitten de kleurtjes in die ik ongeveer zo nodig heb en waarschijnlijk ga ik toch niet veel oogschaduw dragen. Daaronder ligt de Lash & Brow gel mascara van Essence voor mijn wenkbrauwen. 


Als bodylotion neem ik de Dove Purely Pampering mee. Dit is een fijne bodylotion en trekt ook nog eens snel in. Voor reiniging van mijn gezicht is de Lush Tea Tree Water perfect voor samen met de Nivea Pure & Natural reinigingsmelk.

Dit zijn de dingen die ik meeneem op vakantie! Hopelijk ben ik niks vergeten, haha :)

7 opmerkingen:

  1. leuke producten neem je mee :) ! Dat palette van Sleek is pretty!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke producten maar wat neem je veel mee! Ik neem een pak minder mee, hiih :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het sleep pallete ziet er mooi uit. Leuk review.
    Ps beautyemketje bestaat weer!
    Ga maar eens naar beautyemketje.blogspot.be er staan al 2 reviews online xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...