dinsdag 16 juli 2013

Britt Tag | The Colours of the Rainbow


Ik zat op blogs te kijken en ik zag een hele leuke tag voorbij komen! The colours of the Rainbow tag. Je laat allerlei producten zien met een bepaalde kleur, bijvoorbeeld twee producten van rood, twee producten van geel en ga zo maar door. Het is een leuke tag en ik heb hem ook gedaan!
ROOD

The Body Shop Strawberry Bodybutter een ontzettend fijne bodybutter en hij ruikt heerlijk naar aardbeitjes! 

CHI Farouk Pearl Complex een serum voor het haar, ik gebruik dit serum meestal voor in mijn puntjes.


GEEL

Batiste Dry Shampoo Tropical een vrij bekende droogshampoo en in het geel, haha. Deze ruikt naar kokos en ik gebruik hem zeer regelmatig

Safari Nail Polish een fel gele kleur die ik ook liet zien bij mijn Summer Polishes. Deze kleur vind ik erg gaaf voor in de zomer.


BLAUW

Bourjois Smokey Eyes palette in de kleur: blauw. Dit palette heb ik al een tijdje en gebruikte het eerst ook best vaak. Nu steeds minder, want ik doe haast geen blauw meer op. Misschien toch maar weer een keertje doen!

Too Faced Shadow Insurance ik weet niet hoe het kan, maar ik heb deze al anderhalf jaar en hij is nog steeds niet op! Gelukkig maar, want zoals je misschien wel weet kan je Too Faced sinds dit jaar niet meer kopen in Nederland..


GROEN

Star Gazer nailpolish weer een felle nagellak! Dit keer van een onbekend merk die ik ergens had gekocht in een winkel in Utrecht. Hij is wel erg groen, maar wel leuk.

Garnier Body Lotion Mango-Olie als laatste product een bodylotion van Garnier voor de droge huid. Een heerlijke bodylotion die ook goed intrekt. 

Dit was de tag alweer! Ik vond het een leuke tag om te doen, voel je vrij om hem over te nemen :)

7 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...